Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

ESD (vezetőképes) & Tisztaszobák Padlózata

Colorex SD

A Colorex kollekció vezetőképes és statikus disszipatív nagy sűrűség dimentional stabil csempe prémium márkájú.

A Colorex SD lehetővé teszi a biztonságos elektrosztatikus kisülést a csempe teljes felületén és tömegén keresztül. A vezető kormot képezik a sűrű, apró, fekete vénák hálózata. Colorex SD tartósan statikus disszipatív.

 • Colorex SD
 • Colorex SD
 • Colorex SD
 • Colorex SD Niagara
  Colorex SD

  Colorex SD

  Colorex SD is a static dissipative homogeneous floor covering in tile format. The technology ensures permanent ESD properties throughout the life of the product, regardless the humidity level of the area. Because of the dense of network of conductive veins, static charges flow easily through the floor to earth.

 • Colorex Signal 150237 Amazonas
  Colorex Signal

  Colorex Signal

  Colorex Signal are permanent static dissipative tiles which can be used as an additional, permanent safety measure to indicate emergency exits or to mark escape routes or other spaces. Yellow, green and red are internationally used colours to warn for danger or draw attention.

Karbantartás

Colorex karbantartás

A felületkárosodást, például égési sérülést, túlzott kopást vagy elszíneződést a színező vegyszerektől hagyományos csiszolóval csiszolhatjuk. Használjon 80-as homokpapír-fokozatot, kezdve 240-es fokozattal. A csiszolás után a felület eredeti színével és megjelenésével visszaállítható piros betétes száraz polírozással.

Töltse le az utasításokat itt: Colorex - Cleaning & Maintenance Instructions

Maintenance

Telepítés

Telepítés

A Colorex számos telepítési lehetőséggel rendelkezik:

1. Colorex ragasztva a padlóra
2. Colorex egy emelt padlólemez tetején
3. Colorex laza fekvőlapként

Kérjük, kattintson az "Olvashat" gombra, hogy megkapja az összes információt

1. Colorex ragasztva a padlóra
A Colorex beton aljzatra szerelhető. Ezt gyakran vezetőképes alapozóval végezzük, amely után rézszalagot és vezető ragasztót alkalmazunk. Amikor a Colorex tetejére kerül, a rézszalag lemeríti az elektromos töltéseket a földre, ahová csatlakozik. Ha a vezetőképesség nem
Szükséges a normál láncindító és a ragasztó használata. A betonra telepítve A Colorex képes ellenállni a nehéz tehernek, mint a villás targoncák, anélkül, hogy károsítaná a padlót. A burkolólapok hegesztése opcionális az ESD területeken. Tisztatéri helyiségekre van szükség. Ezeket a területeket jó tudni, hogy mivel a Colorex csempék nem
Zsugorodik, a helyesen beszerelt varrat soha nem nyílik meg.

2. Colorex egy felemelt padlólap tetején
Gyakran a Colorex egy felemelt padlólapra van helyezve, amelyet tiszta helyiségekben vagy adatközpontokban használnak. A Colorex emelt padlógyártók erőssége és egyedülálló tulajdonságai miatt a Colorex minden lehetséges konstrukciója felhasználható. Mivel a Colorex rendkívül alacsony emissziójú és nagy sűrűsége miatt perforálható a levegőáramú rendszerekhez, amelyeket gyakran emelt padlókkal kombinálva használnak. A nehéz forgalom és a javíthatóság a vizuális megjelenés elvesztése nélkül teszi a Colorex-ot a többi alternatíva ellen.

3. Colorex mint laza fekvőlap
A Colorex plus egy nagy teljesítményű padlóburkoló rendszer, amely laza burkolólapokból áll minden olyan alkalmazási területre, ahol egyszerűen kizárják a drága előkészítő intézkedéseket és leállásokat. Egy adott kezelés vagy készítmény nem szükséges, amíg a padló lapos. A Colorex plusz a jelenlegi tevékenységek megállítása vagy megzavarása nélkül telepíthető, és azonnal elérhető. Az alul található méhsejtszerkezettel a Colorex plus képes a páratartalmat szellőztetni a használat közben. A Colorex plus csempeit egy egyedülálló, a felszín alatt rejtett ágyazási rendszer kapcsolja össze, és egy valódi Colorex felületet tartalmaz, amelynek jól ismert tulajdonságai és előnyei vannak. A Colorex plusz elektromosan vezetőképes
(EC) Highperfom változat. Igény esetén Statikus Disszipátum (SD) kivitelben is rendelhető. Emellett van antisztatikus kivitel a nem vezetőképes berendezések számára. Ezenkívül a rendszer csúszásgátló burkolólapokkal egészül ki, amely a Colorex plus típusú burkolólapokhoz csatlakoztatható a nehéz
Vámterületeken. A Colorex és a speciálisan kifejlesztett rámpákkal és sínekkel bármilyen megoldás teljes megoldást jelenthet. Még a targoncák sem jelentenek problémát a Colorex plusz számára.

Számos telepítési dokumentum áll rendelkezésre letöltésre:
Colorex conductive installation instructions
Colorex inner corner installation
Colorex outer corner installation
Colorex welding instructions
Colorex welding corners instructions
Colorex restore

Installation

Normák és tanúsítványok

Normák és tanúsítványok

Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb biztonságot nyújtsuk, mérjük és jelentjük az egyes gyártási tételek vezetőképességét. Ennek a minőségellenőrzési eljárásnak köszönhetően létrehozunk egy mérési jelentést, amely bemutatja a vezetőképességi értékek eloszlását egy tételben. Ezek a jelentések kérésre az ügyfél rendelkezésére állnak.

A Colorex SD / EC homogén szerkezete sűrű, vezetőképes vénárammal garantálja az élettartam vezetőképességét. A teljesítmény állandó, független a levegő páratartalmától vagy a hőmérsékleti viszonyoktól

A megfelelő ESD lábbelivel együtt a Colorex EC teljes mértékben megfelel az IEC 61340-5-1 és az ESD védett területek (EPA) által az ANSI / ESD S20.20 szabványban meghatározott személyi földelés követelményeinek:
- Rendszerellenállás Személy / Lábbelik / Padlórendszerek <35 MOhm
- Testfeszültség <100V

Fraunhofer logo

Terméképítés

Terméképítés

Csempéket készítünk azért, hogy biztosítsuk a következetes és egyedi tulajdonságokat, és leküzdjék azokat a problémákat, amelyek végzetesek lehetnek, mint a kibocsátások, zsugorodás és a vezető tulajdonságok csökkenése. A csempe gyorsabban és könnyebben telepíthető, mint a lapok, és kevesebb hulladékkal, különösen a kis és közepes területeken, illetve a szabálytalan alakú helyiségekben.

A Colorex minden olyan funkciót biztosít, amely általában kapcsolódik az ESD lemeztermékhez, de a fent említett további előnyökkel jár, hogy a csempe formátum kínál. Az ESD lemeztermékek magas plasztiszter tartalmat igényelnek, ami gáztalanításhoz vezethet. Ezzel szemben a Colorex csempék kis százalékban tartalmaznak a placcticer tartalmát, és ennek eredményeképpen a nagyon kis kiáramlás.

Építés Colorex
1. rézsáv
2. vezetőképes ragasztó
3. aljzat
4. vezetőképes erek

Colorex construction