Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

ESD (vezetőképes) & Tisztaszobák Padlózata

Colorex EC

Colorex EC ideális laboratóriumok, IT-szobák és tiszta szobák** számára. A Colorex EC megfelel a legszigorúbb követelményeknek a részecske kibocsátás viselkedéséhez, segítve ezzel a szennyeződés veszélyének csökkentését.

Az elektrosztatikus töltetek előállításának csökkentése az ESD-védett területek (EPA) ellenőrzési intézkedéseinek fő célja. Az olyan területeken, mint az elektronika szerelése, a mechatronika és az adatközpontok, a megfelelő padlóburkolat döntő szerepet játszik. Ez nem csak az elektrosztatikus töltést szedi ki a személyzettől és a felszerelésektől, hanem csökkenti a töltések generálását is, ahol előfordulnak, a cipőtalp és a padló felületén.

 • Colorex EC
 • Colorex EC
 • SD 150222
  Colorex EC Plus

  Colorex EC Plus

  Colorex EC Plus Ideális érzékeny területek, például laboratóriumok, IT-szobák és tiszta helyiségek gyors telepítéséhez és felújításához. A Colorex EC Plus megfelel a legszigorúbb követelményeknek a részecske-kibocsátás viselkedéséhez, hozzájárulva a szennyeződés veszélyének csökkentéséhez.

 • SD 150235
  Colorex EC

  Colorex EC

  Colorex EC ideális laboratóriumok, IT-szobák és tiszta szobák számára. A Colorex EC megfelel a legszigorúbb követelményeknek a részecske kibocsátás viselkedéséhez, segítve ezzel a szennyeződés veszélyének csökkentését.

Normák és tanúsítványok

Normák és tanúsítványok

Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb biztonságot nyújtsuk, mérjük és jelentjük az egyes gyártási tételek vezetőképességét. Ennek a minőségellenőrzési eljárásnak köszönhetően létrehozunk egy mérési jelentést, amely bemutatja a vezetőképességi értékek eloszlását egy tételben. Ezek a jelentések kérésre az ügyfél rendelkezésére állnak.

A Colorex SD / EC homogén szerkezete sűrű, vezetőképes vénárammal garantálja az élettartam vezetőképességét. A teljesítmény állandó, független a levegő páratartalmától vagy a hőmérsékleti viszonyoktól
 
A megfelelő ESD lábbelivel együtt a Colorex EC teljes mértékben megfelel az IEC 61340-5-1 és az ESD védett területek (EPA) által az ANSI / ESD S20.20 szabványban meghatározott személyi földelés követelményeinek:
- Rendszerellenállás Személy / Lábbelik / Padlórendszerek <35 MOhm
- Testfeszültség <100V

Karbantartás

Colorex karbantartás

A felületkárosodást, például égési sérülést, túlzott kopást vagy elszíneződést a színező vegyszerektől hagyományos csiszolóval csiszolhatjuk. Használjon 80-as homokpapír-fokozatot, kezdve 240-es fokozattal. A csiszolás után a felület eredeti színével és megjelenésével visszaállítható piros betétes száraz polírozással.

Töltse le az utasításokat itt: Colorex - Cleaning & Maintenance Instructions

Maintenance

Terméképítés

Terméképítés

Csempéket készítünk azért, hogy biztosítsuk a következetes és egyedi tulajdonságokat, és leküzdjék azokat a problémákat, amelyek végzetesek lehetnek, mint a kibocsátások, zsugorodás és a vezető tulajdonságok csökkenése. A csempe gyorsabban és könnyebben telepíthető, mint a lapok, és kevesebb hulladékkal, különösen a kis és közepes területeken, illetve a szabálytalan alakú helyiségekben.

A Colorex minden olyan funkciót biztosít, amely általában kapcsolódik az ESD lemeztermékhez, de a fent említett további előnyökkel jár, hogy a csempe formátum kínál. Az ESD lemeztermékek magas plasztiszter tartalmat igényelnek, ami gáztalanításhoz vezethet. Ezzel szemben a Colorex csempék kis százalékban tartalmaznak a placcticer tartalmát, és ennek eredményeképpen a nagyon kis kiáramlás.

Építés Colorex
1. rézsáv
2. vezetőképes ragasztó
3. aljzat
4. vezetőképes erek

Colorex construction

Telepítés

Telepítés

A Colorex számos telepítési lehetőséggel rendelkezik:

1. Colorex ragasztva a padlóra
2. Colorex egy emelt padlólemez tetején
3. Colorex laza fekvőlapként

Kérjük, kattintson az "Olvashat" gombra, hogy megkapja az összes információt

1. Colorex ragasztva a padlóra
A Colorex beton aljzatra szerelhető. Ezt gyakran vezetőképes alapozóval végezzük, amely után rézszalagot és vezető ragasztót alkalmazunk. Amikor a Colorex tetejére kerül, a rézszalag lemeríti az elektromos töltéseket a földre, ahová csatlakozik. Ha a vezetőképesség nem
Szükséges a normál láncindító és a ragasztó használata. A betonra telepítve A Colorex képes ellenállni a nehéz tehernek, mint a villás targoncák, anélkül, hogy károsítaná a padlót. A burkolólapok hegesztése opcionális az ESD területeken. Tisztatéri helyiségekre van szükség. Ezeket a területeket jó tudni, hogy mivel a Colorex csempék nem
Zsugorodik, a helyesen beszerelt varrat soha nem nyílik meg.

2. Colorex egy felemelt padlólap tetején
Gyakran a Colorex egy felemelt padlólapra van helyezve, amelyet tiszta helyiségekben vagy adatközpontokban használnak. A Colorex emelt padlógyártók erőssége és egyedülálló tulajdonságai miatt a Colorex minden lehetséges konstrukciója felhasználható. Mivel a Colorex rendkívül alacsony emissziójú és nagy sűrűsége miatt perforálható a levegőáramú rendszerekhez, amelyeket gyakran emelt padlókkal kombinálva használnak. A nehéz forgalom és a javíthatóság a vizuális megjelenés elvesztése nélkül teszi a Colorex-ot a többi alternatíva ellen.

3. Colorex mint laza fekvőlap
A Colorex plus egy nagy teljesítményű padlóburkoló rendszer, amely laza burkolólapokból áll minden olyan alkalmazási területre, ahol egyszerűen kizárják a drága előkészítő intézkedéseket és leállásokat. Egy adott kezelés vagy készítmény nem szükséges, amíg a padló lapos. A Colorex plusz a jelenlegi tevékenységek megállítása vagy megzavarása nélkül telepíthető, és azonnal elérhető. Az alul található méhsejtszerkezettel a Colorex plus képes a páratartalmat szellőztetni a használat közben. A Colorex plus csempeit egy egyedülálló, a felszín alatt rejtett ágyazási rendszer kapcsolja össze, és egy valódi Colorex felületet tartalmaz, amelynek jól ismert tulajdonságai és előnyei vannak. A Colorex plusz elektromosan vezetőképes
(EC) Highperfom változat. Igény esetén Statikus Disszipátum (SD) kivitelben is rendelhető. Emellett van antisztatikus kivitel a nem vezetőképes berendezések számára. Ezenkívül a rendszer csúszásgátló burkolólapokkal egészül ki, amely a Colorex plus típusú burkolólapokhoz csatlakoztatható a nehéz
Vámterületeken. A Colorex és a speciálisan kifejlesztett rámpákkal és sínekkel bármilyen megoldás teljes megoldást jelenthet. Még a targoncák sem jelentenek problémát a Colorex plusz számára.

Számos telepítési dokumentum áll rendelkezésre letöltésre: Colorex conductive installation instructions
Colorex inner corner installation
Colorex outer corner installation
Colorex welding instructions
Colorex welding corners instructions
Colorex restore

Installation