Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Akusztikus padló

Eternal Decibel

Az általános célú Eternal család valamennyi tagja (kivéve a digital printet) gyártható akusztikusan csillapító változatban, amely 17 dB lépéshang csillapítást biztosít. A minimum rendelési mennyiség 4400 m2. Go to the Eternal collection to view the designs

Az Eternal Decibel vastagsága 3.0 mm, koptató rétege 0.7 mm. Az Eternal Decibel is tartalmazza az összes kiváló minőségű funkcionalitást, mint pl. a PUR Pearl lakkréteg védelem. További információért keresse helyi képviseletünket: local sales representative

Eternal Decibel

Zajcsökkentő hatás

Zajcsökkentő hatás

Hogyan működik?

A zaj, a minden napos tevékenységeinkből generálódik. A lépés zaja, azaz a forgalom, érintkezik a padlózat felszínével. Ezért is fontos, hogy a padlózatnak legyen akusztikus hatása.

Egy szobában létrejövő zaj hatás továbbítódik a padlózaton keresztül az alatta lévő szobákba. Ahhoz, hogy a padlózat zajcsökkentő hatása mérhető legyen, egy kalapács géppel generálnak zajt közvetlenül a beton lemezekbe egy zajkibocsátó szobába és a zajszintet (S1) rögzítik az alatta lévő helyiségben. Ezután a padlózatot ráfektetik a beton lemezre és ugyanazt a zaj hatást keltik rajta, majd ezt az új zaj hatást (S2) is rögzítik. A zajcsökkentő hatás (EN ISO 717-2) a két mérés különbsége, decibelben mérve.

A Forbo akusztikus PVC-inek és linoleumjainak zajcsökkentő hatása 14-19 dB között van.

Impact sound reduction

Halkabban

Halkabban

Az iskoláknak a megfelelő akusztikus hatás csendes atmoszférát teremt (főleg, ha a gyerekek szaladgálnak a folyóson), amely elősegíti a gyermekek tanulását, koncentrálását. Az irodákban csökkenti a stresszt és az agresszivitást. A kórházakban és idősek otthonában pedig sokkal békésebb környezetet teremt a gyógyuláshoz - főként akkor, ha az orvosi team aktív és hangos. A zaj csökkentésére a legjobb út a zajforrás megszüntetése. Ezért is lehet kulcs megoldás az akusztikus padlózat a különböző épületekben.

A Forbo Flooring igazi specialista az akusztikus padlózatokat illetően. A több, mint 32 év tapasztalatának és specifikus ipari ismereteinek segítségével a legjobb minőségű akusztikus padlózatot hozta létre, mely megfelelő szinte bármely környezetbe.

Turn down the volume

PUR Pearl védelem

PUR Pearl védelem

Az Eternal padlózatok többsége a már bizonyítottan kiváló minőségű PUR Pearl lakkréteggel van bevonva. A technika alkalmazása, azaz a lakkréteg biztosítja a PUR Pearl eloszlását mint a felszín, mindpedig a mélyebb rétegek között. Ez segít megelőzni a szennyeződések lerakódását illetve csökkenti a karbantartási költségeket.

8 új Eternal termék tartalmazza a speciális PUR Wood bevonatot, így biztosítva a lehető legkiválóbb teljesítményt a fa mintázatú gyöngy hatású padlózatoknak. A matt lakk réteg pedig biztosítja a kémiai vegyszerekkel szembeni ellenállást illetve a kopásállóságot.

PUR Pearl