Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Első a biztonság

Idős otthonok esetében a csúszásgátlás kiemelkedő fontosságú olyan területeken, ahol a víz vagy a kiömlések hatással lehetnek a biztonságra. A lakosok számára fontos, hogy nyugalommal tudják használni a fürdőszobákat anélkül, hogy aggódnának hogy meg fognak csúszni.

1156277_small_242
wetroom

Nedves helységek burkolás

Ez a modern, organikus design új és különgleges dobronyomással mezítláb használt területekre lett tervezve. Rugalmas termék amit könnyen lehet installálni annak érdekében, hogy találkozzanak a megfelelő követleményekel amik szükségesek a nedves helységekhez. A tiszta és modern kollekció mefelel a higiéniai éls esztétika követleményeknek

Specifiákciók:
Class C, R10, ESb, TRRL≥36, Rz≥20

Step biztonysági padló

A Forbo Step biztonsági vinilje bárhol használható, ahol az emberek dolgoznak, tanulnak, játszanak vagy a mindennapi tevékenységüket végzik, mivel a csúszásgátlás kulcsfontosságú szempont a biztonságos munkavégzés, az élet és a nyilvános környezet megteremtésé érdekében.

Az új Forbo Step kollekció ötvözi a kiemelkedő csúszásgátló tulajdonságokat a differenciált esztétikával, és az új "Crystal-lépések" alkalmazásával minden színtiszta, friss megjelenést és javított tisztítási és karbantartási tulajdonságokat kínál.

KATTINTSON A VINYL BIZTONSÁGI LÉPÉSÉRE

Safety flooring