Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Colorex

Az igényes terület
Érzékeny területeken, mint például a kórházi műtőkben, intenzív osztályokon és képalkotó diagnosztikai berendezések használata esetében a megfelelő padlóburkolat kiválasztása nagyon nehéz folyamat. Meg kell felelnie különböző higiéniai előírásoknak mely segít megelőzni, hogy a kórházban elterjedjenek a fertőzések valamint bizonyítani is kell, hogy megfelelnek a szükséges biztonsági követelményeknek. És ami a legfontosabb, hogy meg kell akadályoznia az elektrosztatikus kisüléseket mivel ezek a nagyon érzékeny orvosi berendezések és készülékek, hibás működéshez vezethet.

A legmagasabb szintű higiénia
A Colorex kielégíti az összes fent említett követelményt. A vezető tulajdonságai lehetővé teszik, hogy elkerüljék a negatív hatásait az anaccumulation? statikus elektromosságnak. Ugyanakkor a kompakt, pórusmentes felület távol tartja a penészgombákat és baktériumokat segítve ezzel az a legmagasabb szintű higiéniai előírások fenntartását.

Colorex collection

ESD
Step

Csúszásgátló padlók

Több mint 37%-ban a balesetek, melyek sérüléshez vezetnek abból erednek, hogy valaki megcsúszik és megbotlik. Így tehát nagyon is fontos, hogy milyen padlóburkolattal rendelkezik. A csúszások és megbotlások a leggyakoribb okozói a munkahelyi baleseteknek. Csúszásgátló padló alkalmazása számos sérülés megelőzésével járhat. *Forrás a Brit egészségügyi és biztonsági létesítménye

A Step biztonsági PVC padló garantálja az életen át tartó csúszásgátló teljesítményt. A biztonsági padlóburkolatunk nagyon széleskörű designba érhető el anélkül, hogy a teljesítmény csökkenne. Ez megfelel mind a vizuális és a csúszásgátlás teljesítmény céljának, megoldást kínálva bármely csúszásmentes területre.

A Step ugyancsak egyedülálló és vonzó megoldást kínál nedves helységek alkalmazásához, amely a legjobb "mezítlábas", valamint a "mezítlábas" csúszásmentes megoldásokat, kényelmet és biztonságot biztosítja.

Step collection