Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Segítség, hogy nyerjen a kórházban szerzett fertőzések elleni küzdelemben

Amikor a fertőzésgátlásról és a kórházban szerzett fertőzések megállításáról van szó nincs is jobb kezdés annál mintsem, hogy kiválasszuk a megfelelő padlóburkolatot. A Marmoleum és Flotex termékeink bizonyítottan megállítják a fertőzések (mint például MRSA, Norovirus és a C. difficile) növekedésest és terjedését, hozzájárulva ezzel, hogy a kórházak egészségesebb és higiénikusabb környezetet tudjanak kialakítani.

Infection control
Linoleum

Marmoleum

A Marmoleumnak van egy olyan képessége, a lenolajnak köszönhetően hogy segít megállítani a baktériumok szaporodását melyek a természetes anyagokból származnak és belekerülnek a termékekbe. A termékek jellemző tulajdonsága, hogy a Marmoleum antibakteriális jellemzője az idő múlásával sem fog csökkeni, mely nyugalmat és állandó biztonságot ad attól a pillanatól kezdve, hogy le lett téve a padló.

Glasgow-i egyetem független tesztelése bizonyította, hogy a Marmoleum a legkülönfélébb környezetben, ahol a higiénia és a baktériumok szabályozása, mint a MRSA és E. coli mindennapos probléma, ott is különösen alkalmas.

Látogasson el a Marmolum honlapunkra.

Flotex

A Flotex a Forbo különleges elektrosztatikus flokkolt padlóburkolata, kopásállóságot és könnyű tisztítást kínál a rugalmas termékek estében, mely kényelemmel és akusztikus tulajdonságokkal párosul.

Köszönhetően a rendkívül hatékony mikrobaleelens kezelésnek a Flotex folyamatos védelmet kínál a baktériumok ellen beleértve az MRSA, E-coli-t és az állott szagok és gombák növekedésének fejlődését.

Látogasson el a Flotex honlapunkra

Flotex

Mind a Marmoleum mind a Flotex termékünk megkapta a British Allergy Foundation's Seal jóváhagyását azzal a ténnyel kapcsolatban, hogy ők nem tenyésztenek baktériumokat és poratkákat hozzájárulva ezzel az egészségesebb beltéri környezet kialakításához.