Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Hogyan működik?

Mi a padló teljes életére gondolunk, amikor annak fenntarthatósági működéséről beszélünk. Ami azt jelenti, hogy biztosra megyünk, hogy a padlóink attól a pillanattól kezdve, hogy letették, teljesíteni fognak.

Megértjük, hogy a padlók az épületen belül különböző funkciókat látnak el. Mivel mi a padlóburkolatok széles skáláját készítjük ezért a legjobb burkolatot fogjuk Önnek ajánlani és mindig biztosra fogunk menni, hogy olyan fenntartható legyen, amennyire az csak lehetséges.

Mi mindig megtaláljuk a módját, hogy a legalacsonyabb üzemeltetési költséget biztosítsuk az Ön számára. A padlóinkat könnyű üzembe helyezni, kevesebb karbantartást valamint kevesebb tisztítást igényelnek.

Padlóink élettartama mindig hosszú és költéshatékony. A Marmoleum 92%-ban természetes alapanyagokból készül, ebből 72% megújuló, ami azt jelenti, hogy 10 éven belül újratermelődik.

How it is made

A Marmoleum 92%-ban természetes alapanyagokból készül, ebből 72% megújuló, ami azt jelenti, hogy 10 éven belül visszanőnek.

Marmoleum a természet tehetsége

A linóleumgyártás egy egyedi szakma. Nekünk több mint 100 év tapasztalatunk van ezen anyag gyártásában. A Forbo Marmoleuma 97%-ban természetes nyersanyagokból készül. Ezért nem is meglepő, hogy ez a vezető fenntartható rugalmas padlóburkolat. A Marmoleum az ami, egy zseniális, autentikus padló.

97% természetes anyagok
43% újrahasznosított összetétel
100% biológiailag lebomló anyag
Alacsony fenntartási költségek
Higiénikus, kevesebb takarítást igényel
Allergy Uk által jóváhagyott termék

Marmoleum concrete
Allura

Vinil jobbá teszi

Mi folyamatosan arra törekszünk, hogy javítsuk a környezetvédelmi profilját a PVC termékeinknek helyi és nemzetközi kedvezményezők által az egész vállalaton keresztül. Például amikor lehetséges újrahasznosítjuk a vinil termeléséből származó hulladékokat annak érdekében, hogy új termékeket gyártsunk- mint például a Flotex hátlapja esetében.

45% újrahasznosított összetétel
Vinil plus
Bioplasztikus
Megfelelő
Újrahasznosított energia
Növeli a padló élettartamát
Vágási hulladékok újrahasznosítása
Újrahasznosított flex designú vinil burkolatok

Modulszőnyegek

A mi Tesssera modulszőnyegeink szinonimák lehetnek a minőséggel. Mi mindig keressük a módját, hogy javítani tudjunk a termelési folyamaton és a termékszerkezeten, hogy meginkább fenntarthatóvá tegyük. A Brit gyártású tekercsek nemcsak több mint 50%-ban újrahasznosított anyagot tartalmaznak, hanem újra tudjuk hasznosítani a kivitelezésből megmaradt anyagokat is.

50%-ban újrahasznosított összetétel
Csökkentjük a modul gyártási hulladékot 80%-ban
Új anyagok csökkentett felhasználása
Gyors és könnyű tisztítani
Csökkentett burkolási hulladék

Tessera
Flotex

Flotex

A mi különleges hibrid burkolatunk a textil és rugalmas burkolatok előnyeit ötvözi, annak érdekében, hogy megadja a high tech modulszőnyegek kényelmét és a rugalmas padlók tartósságát.

Akát 67%-ban újrahasznosított összetételt tartalmaz
Breeam
100% vízálló
Allergy UK’s seal által jóváhagyott
Antimikrobiális védelem

Szennyfogó szőnyegek. Kívül tartani a világot

Tudta, hogy egy hatékony szennyfogó szőnyegrendszer 94%-ban meg tudja állítani a kosz bejutását az épületbe? Ennek következtében 65%-át meg tudja takarítani a padló tisztitási költségeinek és .csökkenteni tudja a tisztítószerek használatát. Alul elolvashatja, hogy mit teszünk mi annak érdekében, hogy a Coral és Nuway szennyfogó szőnyegek még inkább fenntarthatók legyenek.

100% regenerálódott poliamid
Újrahasznosított műanyag PET palackok
Gyakorlatilag nulla lerakott hulladék
94%-ig megállítja a szennyeződések bejutását az épületbe
Csökkent a tisztítás igényét
BRE Global Listed

Coral