Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Kestävät ihanteemme

Lattiapäällysteillämme työskentelevien, kohtaavien ja asuvien ihmisten terveyden edistämiseksi huolehdimme siitä, että tarjoamamme lattiapäällysteratkaisut varmistavat turvallisen ja hygieenisen ympäristön. Forbon filosofialla on kolme peruspilaria: Terveys & Turvallisuus, Terveys & Hygienia ja Terveys & Hyvinvointi.

CHO full logo

Terveys

Terveys tarkoittaa turvallista, puhdasta ja viihtyisää ympäristöä kotona ja työpaikalla. Terveys on kuitenkin paljon enemmän: se määrittää elintapasi. Lattiapäällysteemme on suunniteltu luomaan ympäristö, joka edistää terveyttäsi ja hyvinvointiasi. Siksi Forbon sitoutuminen kestävään kehitykseen on sitoutumista sinun terveyteesi.

Health

Terveys & Turvallisuus

Turvallisessa sisäympäristössä lattiat ovat myrkyttömiä, vähäpäästöisiä ja täyttävät kaikkien kansainvälisten standardien vaatimukset. Turvallinen lattiapäällyste on lisäksi suunniteltu ehkäisemään onnettomuuksia, opastamaan näkövammaisia ja rauhoittamaan dementiapotilaita sekä luomaan turvallisen ympäristön puhdastiloihin ja leikkausaleihin.

CHO primairy school freestanding

Terveys & Hygienia

Hygieeniset lattiapäällysteet ovat helposti puhdistettavia, yhdessä ympäristössä ne sitovat hienojakoista pölyä, toisessa ne ehkäisevät allergioita. Hygieeniset lattiapäällysteratkaisut ovat kohdekohtaisia, oli kyse herkillä laitteilla varustetusta puhdastilasta, terveydenhoitolaitoksesta, jossa painopisteenä on tartuntatautien hallinta tai päiväkodista, jossa lattia on leikki- ja pelialusta. Etusijalla ovat korkealaatuiset sisäänkäyntiratkaisut, jotka estävät lian ja pölyn pääsyn rakennukseen.

CHO Hygiene freestanding

Terveys & Hyvinvointi

Hyvinvointi ja viihtyvyys voidaan saavuttaa hallitsemalla sisäympäristön kaikkia aisteja stimuloivia tekijöitä. Lattiapäällysteet vaikuttavat huoneen akustiikkaan ja lämpömukavuuteen ja korostavat luonnollisia valonlähteitä tai luonnonmateriaaleja, jotka vähentävät stressiä. Lattiapäällysteiden värit ja kuosit luovat ilmapiirin, joka voi rauhoittaa ja rentouttaa tai antaa voimaa ja energiaa. Uskomme, että luonnolliset ja kestävät materiaalit luovat parhaan perustan terveydelle ja hyvinvoinnille.

CHO university freestanding