Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Terveys: kestävän kehityksen seuraava askel

Ympäristökeskustelu on jo jonkin aikaa keskittynyt tulevaisuuteen: tulevien sukupolvien tarpeista huolehtimiseen. Nykytilanteen valossa on selvää, että meidän on toimittava Nyt! Aasian savusumu, valtamerien muovisaasteet ja raaka-ainevarantojen ehtyminen ovat tämän päivän aiheita. Me Forbo Flooring Systemsissä haluamme keskittyä tämän päivän ympäristöön ja siihen, miten se vaikuttaa sinuun ja terveyteesi.

Kansainvälisissä trendiraporteissa terveyttä kutsutaan "uudeksi rikkaudeksi". Delftin teknisen yliopiston uusi sisäympäristön professuuri, terveysluokitusjärjestelmät rakennuksille ja tutkimukset luonnon myönteisistä vaikutuksista työpaikalla liittyvät kaikki terveyteen.


CHO L&H freestanding
CHO house

Jotta voimme kääntää negatiivisen vaikutuksen myönteiseksi kokemukseksi, meidän on osattava arvioida ja hallita ympäristöparametrien (lämpö, akustiikka, valo ja ilmanlaatu) yhdistelmän vaikutusta ihmisiin ja rakennettuun ympäristöön*.

Miten lattiapäällysteiden valmistaja voi vaikuttaa yksittäisen ihmiseen terveyteen? Valmistamalla laajaa tuotevalikoimaa, jonka ansiosta voimme tarjota kuhunkin tilanteeseen parhaan ratkaisun, toimimalla silloin, kun parannukset ovat mahdollisia ja olemalla innovatiivinen edelläkävijä.

Committed to the health of one - tavoitteenamme on, että jokainen lattiapäällysteisiimme liittyvä ihminen hyötyy ponnisteluistamme paremman sisäympäristön kehittämiseksi.

*Prof. dr. ir. Philomena M. Bluyssen: The indoor environment handbbook