Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Paremman sisäympäristön luominen

Lattiapäällysteet ovat kiinteä osa rakennusympäristöä, kohtaamme ne koulujemme, terveyshoitolaitosten, työpaikkojen, kuntosalien ja kotien jokaisessa neliössä. Forbon lattiapäällysteet on suunniteltu luomaan turvallinen, hygieeninen ja viihtyisä ympäristö, joka edistää terveyttäsi.

CHO cleaner
CHO primairy school

Koulut ja päiväkodit

Lapset viettävät suurimman osan ajastaan sisällä, kotona tai koulussa. Mitattujen ilmalaatuparametrien perusteella ala- ja yläasteikäiset lapset altistuvat korkeille CO2-pitoisuuksille, korkeille hiukkaspitoisuuksille ja ja biologisille epäpuhtauksille. Astma ja allergiat ovat lasten yleisimmät krooniset sairaudet ja niiden esiintyvyys on lisääntynyt nopeasti viime vuosikymmenien aikana. Löydöksiä ei voida selittää geneettisillä muutoksilla, vaan syynä ovat todennäköisesti ympäristön ja/tai elämäntapojen muutokset.

Forbon Marmoleum on valmistettu luonnollisista ja uusiutuvista raaka-aineista, jotka ovat vähäpäästöisiä ja helposti puhdistettavia eivätkä sisällä PVC:tä. Yhdessä hyvin suunnitellun sisäänkäyntijärjestelmän kanssa luomme paremman sisäympäristön koulutiloihin.

Toimistot ja muut työympäristöt

Toimistot ovat rakennusten standardisoiduimpia tiloja, ne ovat lähes identtisiä riippumatta siitä, missä päin maailmaa ne sijaitsevat. Ilmastointi ja mekaaninen ilmanvaihto sekä keinovalaistus kuluttavat paljon energiaa, mikä vaikuttaa sisäympäristöön. Saamme koko ajan lisää tietoa toimistosuunnittelun vaikutuksesta työntekijöiden hyvinvointiin ja tuottavuuteen. Pyrkimys luoda inspiroivia sisätiloja, joissa yksilölliset, yhteisölliset ja leikittelevät elementit yhdistyvät inspiroiviksi työtiloiksi nousee yhä tärkeämmäksi.

Kaikissa mallistoissamme painopiste on lattiapäällysteissä, joiden muotoilussa näkyy ihmisen käden jälki, joiden värit ovat eloisia tai luonnonläheisiä, jotka ovat miellyttävän tuntuisia ja akustiikkaa parantavia ja jotka korostavat luonnollisia valonlähteitä.

CHO office
CHO Leisure & Hospitality

Myymälät, hotellit ja ravintolat

Myymälä-, ravintola- ja hotellitilojen muuttuessa kokemuskeskuksiksi, joiden painopisteenä on yksilöllisyys ja brändi-imago, ne korostavat viihtyvyyden ja hyvinvoinnin muita osa-alueita turvallisuutta ja hygieniaa unohtamatta. Myymälä-, ravintola- ja hotellialan keskeiset vaatimukset ovat nopea ja helppo asennus, puhdistus ja kunnossapito.

Kaikissa lattiamallistoissamme on yksilöllisiä lattiapäällysteitä räätälöidyllä kuosilla ja modulaarisia irtoasennustuotteita eri toiminnoilla ja kuoseilla.