Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Kylpyhuonemallisto

Kylpyhuonemallisto

Tervetuloa tutustumaan uuteen Nordic Spirit -märkätilamallistoomme, joka on saanut inspiraatiota pohjoismaisesta valosta ja sisustustyylistä. Pohjoismainen design on tunnettu vaaleasta ja tyylikkäästä muotoilustaan. Nordic Spirit -mallisto koostuu moderneista ja vaaleista seinä- ja lattiakuoseista, jotka pääsevät oikeuksiinsa kylmässä valossamme.

Seinäkuosit ovat hienostuneita ja tarkasti valittuja niin että kylpyhuoneen sisustus ja muut yksityiskohdat pääsevät kauniisti esille. Tuloksena on elegantti ja minimalistinen mallisto, joka päästää valon sisälle kylpyhuoneeseen.

TermaLife seinä - ja boordimalliston kuosit sopivat erinomaisesti yhteen TermaStar -lattiamalliston kanssa.

 • Kylpyhuonemallisto
 • Kylpyhuonemallisto
 • Kylpyhuonemallisto
 • Kylpyhuonemallisto
 • ThermaLife-thumbnail2
  TermaLife seinä

  TermaLife

  TermaLife -seinä ja boordimallisto koostuu viidestä eri designkonseptista, joita on saatavana eri väreissä. Yhteensä TermaLife-mallisto tarjoaa 25 eri vaihtoehtoa, joihin jokaiseen on saatavana yhteensopiva boordi.

  TermaLife -mallisto on saanut inspiraatiota pohjoismaisesta designista ja sisustuksesta. Tuloksena on tyylikäs ja kaunis mallisto joka soveltuu erinomaisesti pohjoismaiseen valoomme.

 • TermaStar Pure 50603 Light Neutral Grey
  TermaStar lattiat

  TermaStar

  TermaStar on uusi homogeeninen vinyylimattomallisto, jolla luot kauniit lattiat märkätiloihin. Mallisto on suunniteltu yhteensopivaksi Termalife seinä- ja boordimalliston kanssa, luoden harmonisen tunnelman kylpyhuoneeseen.