Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Heterogeeninen vinyyli

Digitaalisesti painettu vinyyli

Edistyksellinen digitaalipainotekniikkamme mahdollistaa upean lattiagrafiikan, jota ei voida saavuttaa perinteisillä painotekniikoilla. Sen avulla voit suunnitella oman uniikin lattiasi heterogeenisen vinyylin korkealla laadulla.

  • Digitaalisesti painettu vinyyli
  • Digitaalisesti painettu vinyyli
  • Digitaalisesti painettu vinyyli
  • Digitaalisesti painettu vinyyli
  • Digitaalisesti painettu vinyyli
  • Digitaalisesti painettu vinyyli

Digitaalipainatus

Digitaalisesti painettu vinyyli

Korkealaatuinen digitaalipainatus
Vinyyli on täydellinen alusta eloisille kuvioille ja todenmukaisille kuville, jotka voidaan tuottaa korkealla valokuvan resoluutiolla. Käytä mielikuvitustasi ja luo yksilöllinen lattiadesign, joka sopii sisustukseesi ja tarpeisiisi. Lopputuloksena on tuote, joka on yhtä luotettava ja toimii yhtä hyvin kuin mikä tahansa Forbon heterogeeninen vinyylilattia.

Upeat efektit
Digitaalipainatus tarjoaa äärettömästi suunnitteluvaihtoehtoja aina abstrakteista ja monimutkaisista värispektreistä realistisiin kuviin luonnonmateriaaleista, kuten ruohosta ja vedestä. Luo 3D-vaikutelma tai tuo luonto huoneeseesi valitsemalla lattiapäällyste, jossa on syksyn lehtiä tai kukkia.

Rajattomat suunnittelumahdollisuudet
Edistyksellinen digitaalipainotekniikkamme mahdollistaa upean lattiagrafiikan, jota ei voida saavuttaa perinteisillä painotekniikoilla. Digitaalisesti painettu vinyylivalikoimamme tarjoaa ainutlaatuiset lattiaratkaisut.

Valitse haluamasi väri
Pidätkö kuosista, mutta et löydä sopivia värejä? Voita valita haluamasi värin suureen osaan kuoseista.

Yksilöllinen design
Voit myös luoda täysin uniikin lattiadesignin. Olipa kyse valokuvasta, tuotemerkistä tai tietyistä Pantone-sävyistä, Forbo voi auttaa toteuttamaan visiosi. Suunnittelupalvelumme auttaa sinua suunnittelemaan lattiasi, ota yhteyttä paikalliseen edustajaan saadaksesi lisätietoja.

custom flooring

Edut

Toimivuus

Kalanteroitu pohja, mittapysyvyys ja värinkestävyys, yhdessä PVC-kulutuskerroksen ja PUR-pintakäsittelyn kanssa, tekevät Forbon vinyylimallistosta kestävän ja toimivan lattiapäällysteen.

Pohja
Eternalilla on erinomainen painaumakestävyys kalanteroidun pohjan ansiosta. Tyypillinen arvo 0,02 mm on markkinoiden paras. Lattia on korkealaatuinen ja vakaa sekä samalla joustava, mikä mahdollistaa helpon asennuksen.

Korkealaatuinen lasikuitukerros
Lattiapäällysteen runkona on nonwoven-lasikuitukerros, joka takaa erinomaisen mittapysyvyyden ja mahdollistaa ohuttekniikan käytön.

PUR lacquer
PUR Pearl -pintakäsittely antaa kauniin mattapinnan ja erinomaisen suojan naarmuuntumista ja kemikaaleja vastaan. Lattia kestää kovaa kulutusta ja pysyy hyvännäköisenä pitkään.
Vinyl Wonderlab

Kuvat & videot

Kuvat & videot

Katso alla olevat kuvat & videot ja inspiroidu digitaalisen vinyylilattian mahdollisuuksista.

Kestävä kehitys

Kestävä lattiavalinta

Forbo Flooring Systems haluaa luoda parempia ympäristöjä tuottamalla kestävän kehityksen mukaisia lattiapäällysteratkaisuja. Tutkimus- ja kehitystiimimme etsivät jatkuvasti tapoja parantaa tuotteidemme kestävyyttä. Heterogeenisellä vinyylillä on useita ominaisuuksia, jotka edistävät parempia elin- ja työympäristöjä.

Ftalaatiton
Forbon vinyylimallistot ovat 100% ftalaatittomia.

Vähäpäästöinen
Digitaalisesti painetut vinyylilattiamme ovat vähäpäästöisiä: TVOC < 20µg/m³. (Vaatimus: ≤ 1000µg/m³).

Kierrätetty materiaali
Heterogeenisen vinyylilattian pohja sisältää jopa 60% kierrätettyä materiaalia ja kaikki tuotannon jätteet hyödynnetään.

Helppohoitoinen
PUR Pearl -pinnoite antaa parhaan suojan kulumista ja naarmuja vastaan. Lattiaa ei tarvitse vahata ja se pysyy hyvännäköisenä vuodesta toiseen.

sustainable flooring

Magazine

Vinyl custom flooring

Tekniset tiedot