Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

vinyl
by galeote

José Medina Galeoten ja Forbo Flooring Systemsin suunnittelutiimien yhteistyö on johtanut ainutlaatuiseen lattiapäällystemallistoon, jossa taiteilijan luomukset saavat uuden ulottuvuuden lattian kautta. Tuomalla taideteoksensa jalkojemme alle José Médina Galeote tutkii uusia näkökulmia erilaisiin tekstuureihin. Forbon korkealaatuinen painoteknologia voi herättää José Medina Galeoten luomukset eloon missä tahansa lattiapäällysteessä.

Kaikkia 24:ää kuosia on saatavana seuraavina lattiavaihtoehtoina: Eternal (E), Sarlon 15 dB (T15), Sarlon 19 dB (T19) ja Modul'up 19 dB (UP19).

Värivaihtoehdot

Vinyl by Galeote

  Galeote & Forbo

  Luova yhteistyö

  José Medina Galeoten ja Forbo Flooring Systemsin suunnittelutiimien yhteistyö synnytti ainutlaatuisen lattiapäällystemalliston, jossa taiteilijan luomukset saavat uuden ulottuvuuden lattian kautta. Tuomalla taideteoksensa jalkojemme alle José Medina Galeote tutkii uusia näkökulmia erilaisiin tekstuureihin, kuten Flotex- ja vinyylilattiaan. Korkealaatuisen painoteknologian ansiosta Forbo Flooring Systems voi herättää José Medina Galeoten luomukset henkiin missä tahansa lattiapäällysteessä.

  Valitse lattiapäällyste:
  • Lämmin ja mukava flokattu Flotex-lattiapäällyste
  • Kovaa kulutusta kestävä heterogeeninen Eternal-vinyylilattia
  • Akustiset Sarlon 15 dB- ja 19 dB -lattiapäällysteet
  • Irtoasennettava Modul'up 19 dB -lattiapäällyste

  "Tuo taide kotisi lattialle, ja anna sen olla vuorovaikutuksessa kotia koristavien huonekalujen ja sisustuksen kanssa."
  José Medina Galeote

  Created by JM Galeote

  Created by Galeote

  Taideteos jalkojesi alla

  José Medina Galeote on taiteilija, joka hyödyntää luovassa prosessissaan maalaamista ja muita tekniikoita. Hän luo ensin teemoja, jotka joskus stimuloivat ja joskus provosoivat, ja joissa taiteilijan ja katsojan roolit ovat keskenään vaihdettavissa.

  José Medina Galeote pohtii syvällisesti taidetta ja erityisesti maalaustaidetta tehdessään optisen kokeilun, josta syntyy estetiikka, josta erottuu vahvasti sekä luomuksen tyyli että sen edustama mielikuva. Galeoten työssä on selkeitä viittauksia 1960-luvun minimalistiseen ja käsitteelliseen taiteeseen, kun hän nostaa esiin kysymyksen itse esityksen ja todellisuuden käsitteestä.

  José Medina Galeoten luomukset saavat nyt uuden ulottuvuuden lattian kautta.

  Created by JM Galeote

  Kuvat

  Kuvat

  Valitse lattiasi

  Valinta on sinun

  Forbo Flooring Systemsillä on yli 20 vuoden kokemus digitaalipainatuksesta ja me voimme tarjota valikoiman korkealaatuisia lattiapäällysteitä, jotka on räätälöity tarpeisiisi. José Medina Galeote -kuoseja on saatavana Flotex-lattiapäällysteisiin sekä eri vinyylilattioihin. Valitse projektiisi sopivin lattia!

  Eternal on korkealaatuinen heterogeeninen vinyylilattiapäällyste, joka on luotu toimimaan monissa eri käyttökohteissa. Eternal tarjoaa ihanteellisen ratkaisun päivän jokaiseen hetkeen, niin töihin, kouluun kuin kuntosalille.

  Sarlon 15 dB on ainutlaatuinen lattiaratkaisu, jossa yhdistyy erinomainen painaumakestävyys ja akustiset ominaisuudet. Mallisto tarjoaa parhaan ratkaisun akustisten ja suurten kuormitusvaatimusten suhteen.

  Sarlon 19 dB on täydellinen lattiaratkaisu äänen vaimentamiseen. Se tarjoaa parhaat mahdolliset akustiset ominaisuudet sekä parhaan painaumakestävyyden 19 dB:n tuotteelle. XtremPUR-pintakäsittelyn ansiosta lattia on helppohoitoinen ja se kestää kovaa kulutusta

  Modul’up on paras irtoasennettava lattiapäällyste, joka soveltuu kovan kulutuksen tiloihin. Se voidaan asentaa nopeasti ilman liimaa, mikä säästää aikaa ja vähentää kustannuksia erityisesti lattian vaihdon yhteydessä.
  Modul'up-lattiat tarjoavat 19 dB:n äänenvaimennuksen ja XtremPUR-suojan, joka takaa parhaan mahdollisen laadun ja kestävyyden.

  Created by JM Galeote_Angles

  Esite

  Created by José Medina Galeote

  Jos haluat lukea lisää José Medina Galeoten luomista Forbon ainutlaatuisista lattiapäällystekuoseista, löydät esitteen täältä:

  Tekniset tiedot

  Created by JM Galeote_Reef

  Yhteystiedot

  Ota yhteyttä meihin

  Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä meihin:
  Puh. 09 - 862 30 300

  info.finland@forbo.com

  Created by JM Galeote