Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

flotex
vision showtime

Olemme täydentäneet Showtime-neulahuopamallistoa neljällä Flotex Vision -kuosilla; Wonderlab, Metropolis, Ecosystems ja Heritage, jotka soveltuvat erinomaisesti hotelleihin, elokuvateattereihin ja teattereihin. Tutustu alla upeisiin kuosivaihtoehtoihin!

Värivaihtoehdot

Flotex Vision Showtime

  Britannian allergialiiton hyväksymä

  Britannian allergialiiton hyväksymä

  Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

  Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä tekstiililattioista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

  Allergy UK logo

  Tekniset tiedot

  Flotex Technical Specifications

  Esite

  Flotex Brochure

  Flotex Vision -mallisto

  Flotex Visionin digitaalinen maailma

  Flotex Vision flokattu lattiapäällyste tarjoaa yli 500 digitaalipainettua kuosia. Suuri kuitutiheys mahdollistaa realistiset kuosit valokuvalaatuisina. Tutustu kuoseihin monipuolisessa Digitaalikirjastossamme**

  Korkealaatuinen digitaalipainatus
  Koska Flotexissa on jopa 70 miljoonaa kuitua neliömetrillä, se tarjoaa ainutlaatuisen tiheän pinnan painatusta varten. Sen ansiosta elävät kuosit ja luonnonmukainen ulkonäkö voidaan painaa valokuvantarkalla resoluutiolla. Kaikki halutut värisävyt ja -yhdistelmät ovat mahdollista toteuttaa.

  Rajattomasti vaihtoehtoja
  Digitaalipainatus sopii hyvin myös mallistoihin, joissa vaaditaan visuaalisia yksityiskohtia ja efektejä, jotka eivät ole helposti toteutettavissa perinteisellä painatuksella. Flotex vision sisältää yli 500 yksittäistä tuotetta.

  Väritä tai suunnittele itse oma lattiasi
  Pidätkö kuosista, mutta et löydä haluamaasi väriä, tai haluatko sovittaa kuosin yrityksesi värimaailmaan? Flotex vision tarjoaa laajan valikoiman kuoseja, jotka voidaan värittää uudelleen valitsemalla juuri haluamasi värit. Jos et löydä mitään mistä pidät, tai sinulla on oma idea lattiastasi, tarjoamme tarvittaessa myös räätälöidyn suunnittelupalvelun.

  Flotex Vision flocked flooring