Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

flotex
stone/ceramic/concrete -mallisto

Forbon korkealaatuinen digitaalipainatus tarjoaa hämmästyttävän realistisia kivikuoseja, joilla on erinomaiset akustiset ja liukastumisenesto-ominaisuudet sekä alhaiset ylläpitokustannukset.

Valikoima tarjoaa mm. klassisia kivikuoseja sekä trendikkäitä terrazzo-kuoseja.

Katso esimerkkejä Stone/Ceramic/Concrete -kuoseista eri kohteissa, kuten koulut, toimistot ja vapaa-ajanpalvelut.
Siirry Flotex digitaalikirjastoon

Värivaihtoehdot

Flotex Stone/Ceramic/Concrete

  Digitaalipainatus

  Digitaalisesti painettu Flotex

  Korkealaatuinen digitaalipainatus
  Flotexin flokattu pinta, joka näyttää ja tuntuu tekstiililtä, tarjoaa ainutlaatuisen tiheän pinnan digitaalipainatusta varten. Tämän ansiosta eläväiset kuviot ja todenmukaiset grafiikat voidaan painaa valokuvantarkalla resoluutiolla. Kaikki halutut värisävyt, vivahteet ja kylläisyydet ovat saavutettavissa.

  Upeat efektit
  Digitaalipainatus tarjoaa äärettömästi suunnitteluvaihtoehtoja aina abstrakteista ja monimutkaisista värispektreistä realistisiin kuviin luonnonmateriaaleista, kuten hiekasta, ruohosta ja vedestä. Luo 3D-vaikutelma tai tuo luonto huoneeseesi valitsemalla lattiapäällyste, jossa on syksyn lehtiä tai kukkia.

  Rajattomat suunnittelumahdollisuudet
  Edistyksellinen digitaalipainotekniikkamme mahdollistaa upean lattiagrafiikan, jota ei voida saavuttaa perinteisillä painotekniikoilla. Digitaalisesti painettu Flotex-valikoima sisältää yli 500 tuotetta.

  Valitse haluamasi väri
  Pidätkö kuosista, mutta et löydä sopivia värejä? Voita valita haluamasi värin suureen osaan kuoseista.

  Yksilöllinen design
  Voit myös luoda täysin uniikin lattiadesignin. Olipa kyse valokuvasta, tuotemerkistä tai tietyistä Pantone-sävyistä, Forbo voi auttaa toteuttamaan visiosi. Suunnittelupalvelumme auttaa sinua suunnittelemaan lattiasi, ota yhteyttä paikalliseen edustajaan saadaksesi lisätietoja.

  custom flooring

  Flotex edut

  Flotex: high-tech tekstiili

  Flotex on ainutlaatuinen lattiapäällyste, joka eroaa muista tekstiililattioista kuiturakenteensa ansiosta. Flotexissa yhdistyy tiheään flokattu pinta ja kovaa kulutusta kestävä rakenne, minkä ansiosta se on erittäin suorituskykyinen ja samalla myös mukava jalan alla.

  Miellyttävä ja hiljainen
  • Tiheän kuiturakenteen ansiosta pinta on lämmin ja mukava
  • Erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet (20dB) takaavat hiljaisemman ympäristön
  • Laaja kuosivalikoima tarjoaa erinomaiset suunnittelumahdollisuudet

  Turvallinen
  • Flotex täyttää HSE:n liukastumisenestoluokitukset sekä märkänä että kuivana ja soveltuu käytettäväksi niin tasaisilla kuin kaltevillakin pinnoilla
  • Ehkäisee liukastumisvaaraa sekä kuivissa että märissä olosuhteissa
  • Flotex on erittäin vähäpäästöinen ja ftalaatiton

  Hygieeninen ja pestävä
  • 6.6-nylonkuidut vangitsevat hienoa pölyä ilmasta ja vapauttavat nämä puhdistuksen yhteydessä
  • Flotex voidaan puhdistaa helposti päivittäisellä imuroinnilla tai höyrypesulla ja pesemällä pinttynyt lika vedellä, mikä palauttaa Flotexin alkuperäisen ulkonäön
  • Flotex suojaa hometta ja hajuja vastaan teknisten ja bakteerikasvua ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta

  Flotex by Starck

  Britannian allergialiiton hyväksymä

  Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki

  Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

  Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä matoista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

  Allergy approved flooring

  Tekniset tiedot

  Flotex Wonderlab

  Likaantumisluokitus

  Flotex likaantumisluokitus

  Jos sisäänkäyntialue on riittämätön kulkuliikenteeseen ja kulkeutuvan lian suhteen, pääsee likaa ja kosteutta helposti sisälle rakennukseen.

  Piilottaa likaa
  Flotex piilottaa likaa eri asteikolla riippuen sen väristä ja kuosista. Objektiivisiä testimenetelmiä apuna käyttäen olemme arvioineet jokaisen Flotex kuosin ja tämän kyvyn piilottaa "normaalia" likaa. Testien tuloksena on luokitusjärjestelmä, joka kertoo tuotteen sopivuudesta lialle alttiisiin kohteisiin.

  Flotex soiling classification

  Kuvat & videot

  Flotex Stone/Ceramic/Concrete kuvat & videot

  Täältä löydät muutamia kuvia Flotex Stone/Ceramic/Concrete -kuoseista ja videot, joissa on lisätietoja räätälöidyistä lattiapäällysteistä ja Flotexista.