Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Yhdistelmiä ja inspiraatiota

Philippe Starck suunnitteli malliston, joka koostuu kolmesta järjestelmästä, Vortex, Artist ja Twilight. Jokaisessa niistä on neljä erillistä osaa, joiden avulla voit luoda kuoseja, jotka mukautuvat tarpeisiisi ja mieltymyksiisi.


Yhdistele eri kuoseja ja värejä

Flotex by Starck -mallisto koostuu kolmesta järjestelmästä, jotka on jaettu neljään erilliseen osaan. Voit yhdistellä kaikkia näitä suunnitellaksesi täydellisen kuosin lattiaasi. Lisäksi saatavana on laaja värivalikoima, joten voit helposti yhdistää Flotex by Starck -lattiapäällysteen muihin huoneesi elementteihin.

Useiden värivaihtoehtojen ja kolmen järjestelmän erilaisten yhdistelymahdollisuuksien ansiosta Flotex by Stark on erittäin hyvin mukautettavissa kaikkiin tiloihin ja projekteihin.

Tutustu Flotex by Starck -sivuumme saadaksesi lisätietoja jokaisesta alamallistosta: Vortex, Artist ja Twilight.

Combinations Fortex by Starck range
Combinations different number of sheets

Inspiraatiota vaihtelemalla vuotien määrää

Järjestelmän joustavuuden ansiosta yhdistelymahdollisuudet ovat lähes loppumattomat. Vasemmassa kuvassa on esitetty muutamia vaihtoehtoja.

Inspiraatio viidellä vuodalla (leveys 10 m)
Design-järjestelmän koko kuvio on 10 metriä leveä, jos yhdistät ne vasemmalta oikealle, viisi vuotaa seuraavassa järjestyksessä: aloitus yksivärisellä kuosilla, seuraavaksi kuosi, jossa on liukuväri vasemmalle, keskitetty kuosi, kuosi, jossa on liukuväri oikealle, ja lopuksi uudelleen yksivärinen kuosi.

Voit lisäksi etsiä inspiraatiota kolmesta vuodasta (leveys 6 m) ja kahdesta vuodasta (leveys 4 m). Nämä ovat esimerkkejä ja tarkoitettu inspiraatioksi sinulle; voit valita myös monista muista vaihtoehdoista. Kysymys on omista tarpeistasi ja mieltymyksistäsi!

Inspiraatiota yhdistelemällä
vortex, artist ja twilight esimerkkejä

Combinations sub brands

Kun tarkastelemme Flotex by Starck -mallistoa, on melkoisen vaikeaa esitellä kaikki väriyhdistelmät, kuosi- ja muut vaihtoehdot. Voimme vain innoittaa sinua yhdistelemällä Flotex by Starck -malistomme eri tuotteita. Näet yllä olevasta kuvassa muutamia esimerkkejä.

Haluatko neutraalin, yksivärisen lattiapäällysteen? Vortex tai Artist AB -mallisto on mahdollisesti paras vaihtoehto sinulle. Mutta jos haluat erivärisiä vuotia vierekkäin, tarjoamme laajan valikoiman värejä, joista voit valita. Kaikki riippuu huoneesi leveydestä ja omista mieltymyksistäsi.

Miten tilaat

Jotta värit sointuisivat yhteen täydellisesti, Flotex-vuodat tulee asentaa samansuuntaisesti. Varmista, että vuodan taustassa olevat nuolet osoittavat samaan suuntaan.

Laajan suunnitteluvapauden takia on tärkeää, että ilmoitat tilatessasi, mitkä design-järjestelmän osat haluat yhdistää.

Kun yhdistät järjestelmän osia samassa tilassa, kaikki osat on tilattava yhdellä kertaa. Näin varmistetaan, että värit ovat yhteneväiset kaikissa kuoseissa.

Flotex by Starck Wrong direction