Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Digitaalisesti painetut lattiat

Flotex Vision digital print

Flotex Visionin myötä Forbo tarjoaa ainutlaatuisen malliston laadukkaasti digitaalipainettuja kuoseja, sisältäen yli 500 kuosia ja monia eri värivaihtoehtoja. Flotex Vision tarjoaa lukemattomia kuosivaihtoehtoja abstrakteista kuvioista aina realistisiin ruohon, hiekan tai veden värisävyihin asti, tai mihin tahansa kuviin lattiassasi.

Kuten missä tahansa kirjastossa, Flotex-digitaalikirjastossa voit tutustua moniin mahdollisuuksiin, joita digitaalipainetut Flotex-lattianpäällysteet sinulle tarjoavat. Käy tutustumassa sivuilla Flotex Vision Digital Library.

 • Flotex Vision digital print
 • Flotex Vision digital print
 • Flotex Vision digital print
 • Flotex Vision digital print
 • Flotex Vision digital print
 • Flotex Vision Floral
  Flotex Vision Floral

  Flotex Vision Floral

  8 eri kukkakuosin valikoima, alkaen abstrakteista graafisista kukkaaiheista aina romanttisiin ruusu- ja perhoskuoseihin tai lasten päiväkoteihin sopiviin kukkakuoseihin asti. Jokainen kahdeksasta kuosityypistä tarjoaa lisäksi laajan väriskaalan.

 • Flotex Vision Image
  Flotex Vision Image

  Flotex Vision Image

  Mallisto sisältää useita valokuvakuoseja, jotka siirretään kiinnostaviksi teemalattioiksi. Ruoho, hiekka, vesipisarat, napit tai kaupunkikartat ovat joitakin kiinnostavia mahdollisuuksia.

 • Flotex Vision Lines | Spectrum shadow 700001
  Flotex Vision Lines

  Flotex Vision Lines

  8 viiva- tai raitakuosia, joilla on kullakin oma luonteensa, alkaen yksinkertaisista ja pelkistetyistä aina mutkikkaisiin ja monivärisiin asti.

 • Flotex Vision Naturals 010080 hungarian point
  Flotex Vision Naturals

  Flotex Vision Naturals

  Vår uppdaterade kollektion av Flotex Naturals erbjuder unika möjligheter att skapa miljöer med ett visuella uttrycket av ett trägolv. Samtidigt erbjuder kollektionen en varm och behaglig miljö med de goda akustikförhållanden som ett textilt golv erbjuder.

  I vår nya kollektion är HD-kvalitén ytterliggare förbättrad och erbjuder fotorealistiska bilder av populära trägolv.

 • Flotex Vision Pattern | 860002 Weave anthracite
  Flotex Vision Pattern

  Flotex Vision Pattern

  Verkkojen ja kuvioiden monisäikeinen yhdistelmä, joka tuottaa ulkonäöltään selkeitä ja ei-suuntaavia kuviolattioita. Jokaisesta kuosista on valittavissa useita väriyhdistelmiä.

 • Flotex Vision Shape | Wonderlab Mineral 220003
  Flotex Vision Shape

  Flotex Vision Shape

  Kokoelma orgaanisia muotoja ja aiheita, joilla saadaan kauniita kokonaiskuvioita, nykyaikaisista perinteisiin kuoseihin asti.

 • Flotex van Gogh patch of grass
  Flotex inspired by Van Gogh

  Flotex inspired by Van Gogh

  Suunnittelijamme ovat luoneet 5 lattiakuosia, jotka ovat saaneet innoituksensa Van Goghin kuuluisista maalauksista. Tämä on kunnianosoituksemme Van Goghille ja sen ovat tehneet mahdolliseksi Flotex-lattiapäällysteen ainutlaatuiset ominaisuudet.

Mallisto

Digitaalisesti painettu Flotex Vision

Korkealaatuinen digitaalipainatus
Koska Flotexissa on jopa 80 miljoonaa kuitua neliömetrillä, se tarjoaa ainutlaatuisen tiheän pinnan painatusta varten. Sen ansiosta elävät kuosit ja luonnonmukainen ulkonäkö voidaan painaa valokuvantarkalla resoluutiolla. Kaikki halutut värisävyt ja -yhdistelmät ovat mahdollista toteuttaa.

Fantastiset efektit
Digitaalipainatus tarjoaa lukemattomia kuosivaihtoehtoja abstrakteista kuvioista aina realistisiin ruohon, hiekan tai veden värisävyihin asti, tai mihin tahansa kuviin lattiassasi. Luo 3D-syvyysvaikutelma tai tuo luonto huoneeseesi luomalla lattialle hiekkaranta tai sammalpinta

Rajattomasti vaihtoehtoja
Digitaalipainatus sopii hyvin myös mallistoihin, joissa vaaditaan visuaalisia yksityiskohtia ja efektejä, jotka eivät ole helposti toteutettavissa perinteisellä painatuksella. Flotex vision sisältää yli 500 yksittäistä tuotetta, perinteisistä moderneihin kuoseihin, joista moniin on saatavana laaja väriskaala.

Väritä tai suunnittele itse oma lattiasi
Pidätkö kuosista, mutta et löydä haluamaasi väriä, tai haluatko sovittaa kuosin yrityksesi värimaailmaan? Flotex vision tarjoaa laajan valikoiman kuoseja, jotka voidaan värittää uudelleen valitsemalla juuri haluamasi värit. Jos et löydä mitään mistä pidät, tai sinulla on oma idea lattiastasi, tarjoamme tarvittaessa myös räätälöidyn suunnittelupalvelun.

Flotex Vision flocked flooring

Digitaalikirjasto

Flotex digitaalikirjasto

Flotex-digitaalikirjastossa voit tutustua moniin mahdollisuuksiin, joita digitaalipainetut Flotex-lattianpäällysteet sinulle tarjoavat. Valikoimissamme on tällä hetkellä yli 500 eri kuosia ja väriyhdistelmää.

Käy tutustumassa digitaalikirjastoon sivuilla Flotex Digital Library

Kuusi designteemaa
Olemme luoneet kirjastoon kuusi designteemaa, joista jokainen edustaa tiettyä designsuuntausta, joista voit valita oman makusi mukaisen kuosin.

Räätälöydyt ratkaisut
Jos sinulla on oma idea lattiastasi, tarjoamme myös räätälöidyn suunnittelupalvelun, jolloin voit luoda juuri haluamasi lattian.

Flotex online library

Britannian allergialiiton hyväksymä

Britannian allergialiiton hyväksymä

Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki
Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä matoista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

Allergy UK seal of approval logo

Ympäristö

Kestävä lattiavalinta

Vihreä sähkö
Forbon tuotantolaitokset Britanniassa ja Ranskassa valmistavat korkealaatuista Flotex-lattiapäällystettä, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannossa syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään takaisin tuotteeseen.

Vesipohjaiset painovärit
Flotex perustuu nylon 6.6 -kuituihin; kaikki Flotex-kuosit painetaan vesipohjaisilla painoväreillä. Ainoa käytettävä “kemiallinen” prosessi on käsittely kuumalla höyryllä värien pysyvyyden varmistamiseksi.

Kierrätysmateriaali
Flotexissa hyödynnetään myös muiden Forbon tuotantolaitosten jätteitä, jotta ne saadaan muutettua takaisin tuotteiksi. Kierrätysmateriaalin osuus Flotexin
pohjamateriaalissa on jopa 67 %.

Erittäin kestävä
Flotexin käytön todellinen hyöty on tuotteen erinomainen suorituskyky, elinikä ylittää tavalliset tekstiilit jopa kuusinkertaisesti.

Helppo puhdistaa ja ylläpitää
Tuote voidaan puhdistaa vedellä ja tavallisella pesuaineella. Useimmat tahrat irtoavat yleispesuaineella; muste-, öljy- ja muita tahroja varten on oma pesuaineensa. Tuote on käytön jälkeen kierrätettävissä takaisin tuotantoprosessiin.

Flotex the sustainable floor

Esite

Flotex Brochure

Tekniset tiedot

Flotex Technical Specifications