Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Kumppanuudet ja sertifioinnit

Lue lisää ja vieritä alas

Yhteistyöt

Forbo tekee yhteistyötä luotettavien kumppaneiden kanssa

Forbo Flooring Systems toteuttaa yhteistyössä kansainvälisten järjestöjen ja elinten kanssa pilottiprojekteja ja yhteishankkeita, joiden yhteydessä testataan ja kehitetään uusia innovaatioita ja kehityshankkeita. Ne ovat erityisen arvokkaita kiertotalouden kehittämisessä.

Teemme yhteistyötä eurooppalaisten instituutioiden, kuten European Resilient Flooring Manufacturers' Instituten, Multilayer Modular Flooring Associationin, European Carpet and Rug Associationin ja muiden alan johtajien toimijoiden, kuten Green Building Councilin, yliopistojen ja innovatiivisten start-up-yritysten kanssa. Kaikessa tässä yhteistyössä tavoitteenamme on yrityksemme ja tuotevalikoimamme ympäristöprofiilin jatkuva kehittäminen.

Yritystarina_yhteiskuntavastuusta

SA8000 ja ISO 14001 -sertifikaatit

TOIMITUSKETJUN SERTIFIOINTI

SA8000 on kansainvälinen ja auditoitava YK:n ihmisoikeusjulistukseen perustuva yhteiskuntavastuullisuuden sertifiointistandardi. Se määrittelee toimialan ja yrityksen tavat mitata yhteiskuntavastuullisuutta.

ISO 14001 -standardin puitteissa olemme ottaneet käyttöön ympäristöjohtamisjärjestelmän (EMS), joka auttaa meitä laatimaan puitteet tehokkaan EMS-ratkaisun toteutukselle.

Yhteiskunta-vastuu

SA8000-standardi edustaa sitoutumistamme taatusti oikeudenmukaiseen työntekijöidemme kohteluun.

Toimittajavaatimusohjelmamme toimii oikeudellisesti sitovana toimittajillemme vaatimuksia asettavana asiakirjana. Toimintatapoihimme kuuluu myös läheinen yhteistyö yksittäisten toimittajien kanssa. Siihen liittyy kokouksia, käyntejä paikan päällä ja toimittajien arviointeja, joiden yhteydessä sisäänostajamme tai vastuulliset johtajamme tekevät auditointeja.

Näillä arvioinneilla varmistetaan, että toimittajamme noudattavat ihmisoikeuksia, työntekijöiden oikeuksia, työterveys- ja turvallisuusvaatimuksia, ympäristönsuojelutavoitteita ja vastuullisia liiketoimintatapoja päivittäisessä liiketoiminnassaan.

SA8000_raw materials

Ympäristö-merkit

Ympäristömerkit ja -sertifioinnit

Kestävän kehityksen strategiamme mukaisesti tarkistutamme ja arvioitutamme lattiamme säännöllisesti käyttämällä useita erilaisia riippumattomien kolmansien osapuolten avoimia ja maailmanlaajuisia sertifiointijärjestelmiä.

Ne ovat positiivinen tilaisuus Forbo Flooring Systemsille, koska ne auttavat meitä kiinnittämään huomiota kestävän kehityksen strategiaamme ja selvittämään mahdollisuudet tehostaa toimintaamme. Toisaalta ne antavat turvallisuuden tuntua myös asiakkaillemme, sillä saamamme ympäristömerkit todistavat, että myös ympäristöasiantuntijat ovat vakuuttuneita tuotteidemme kuulumisesta markkinoiden ympäristöystävällisimpiin ja tehokkaimpien lattioiden joukkoon.

Lue lisää tuotteillemme myönnetyistä ympäristömerkeistä.

Lue lisää ympäristömerkeistä
Eco labels

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja kumppanuuksistamme, kestävän kehityksen strategiastamme, lattiaratkaisuistamme tai mistä tahansa muusta aiheesta? Ota yhteyttä meihin!

Ota yhteyttä