Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Terveydenhoito- Erikoisalueet

Vaativat alueet

Sphera SD 550000 valkoinen | SD 550036 vesi

Erikoislattiat

Alueille, joissa tarvitaan erikoislattioita, kuten suojausta sähköstaattisilta purkauksilta (ESD) tai parempaa liukastumisenestoa, Forbo tarjoaa valikoiman vaativimmatkin standardit täyttäviä lattiapäällysteitä.

Vaativat alueet
Sairaalan herkillä alueilla, kuten leikkaussaleissa, teho-osastoilla ja kuvantamisdiagnostiikkatiloissa, lattiapäällysteellä on omat, ainutlaatuiset haasteensa. Sen on täytettävä tiukimmat hygieniasäädökset sairaalainfektioiden estämiseksi, ja osoitettava myös täyttävänsä kaikki tarvittavat turvallisuusmääräykset. Ja mikä tärkeintä, lattian on estettävä sähköstaattiset purkaukset, sillä ne voivat aiheuttaa toimintahäiriöitä tai jopa vikoja erittäin herkissä lääkinnällisissä laitteissa ja tarvikkeissa.

Korkeimmat hygieniavaatimukset
Colorex täyttää kaikki nämä vaatimukset. Sen sähkönjohtavuus auttaa välttämään staattisen sähkön kielteiset vaikutukset. Samalla sen kompakti, huokoseton pinta ehkäisee bakteerien ja homesienien kehittymistä, mikä auttaa ylläpitämään korkeimmat hygieniastandardit.

Sähköstaattinen purkaus, liukastumisesto ja hygieeninen

Käytettävät tuotteet:

 • Colorex ESD ja puhdastilojen lattiapäällyste

  ESD ja puhdastilojen lattiat

  Sähköstaattisten purkausten hallinta

  ESD ja puhdastilojen lattiat

  Suojelee teknologiaasi. Forbo Colorex ja Sphera ESD ovat teknisesti edistyksellisiä lattiajärjestelmiä, jotka on suunniteltu erityisesti sähköstaattisten purkausten hallintaan herkissä tiloissa, kuten puhdastiloissa, leikkaussaleissa ja elektroniikkateollisuudessa. Olemme koonneet ESD- ja puhdastilaratkaisumme tuotesarjaksi, johon kuuluu laattamallisto (Colorex) ja mattomallistot (Sphera SD | EC ja Marmoleum Ohmex).

 • Marmoleum Ohmex

  Marmoleum Ohmex

  Suojaa laitteesi

  Marmoleum Ohmex

  Marmoleum Ohmex on linoleumilattiapäällyste, joka täyttää korkeammat sähkönjohtavuutta koskevat vaatimukset. Sen ominaisvastusta on parannettu < 1-108 ohmiin (standardin EN1081 mukaisesti).

  Tämä takaa henkilöturvallisuuden ja suojaa staattiselle sähkölle herkkiä laitteita, kuten tietokoneita ja muita elektroniikkalaitteita.