Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Yleiset kulkualueet

Alueilla, joita käyttävät jatkuvasti sekä henkilökunta että vierailijat, lattianpäällysteiden tulee kestää kovaa kulutusta sekä samalla niiden tulee olla helposti puhdistettavia ja säilyttää ulkonäkönsä.

1115499_small_p18-B
Allura premium

Allura

Forbon Allura-mallisto koostuu kauniista ja elävännäköisistä kuoseista, jotka ovat suunniteltu uusimpia tuotantotekniikoita ja prosesseja hyödyntäen. Tuloksena ovat ylelliset vinyylilaatat, jotka ovat erittäin aidontuntuisia.

Allura on kestävän kehityksen mukainen tuote ja se valmistetaan ja suunnitellaan Euroopassa. Mallisto tarjoaa tyylikkäät sekä kestävät lattianpäällysteratkaisut.
Tutustu Allura-mallistoon

Marmoleum

Marmoleum, ympäristöystävällisin lattianpäällysteratkaisumme, tarjoaa runsaan kuosi- ja värivalikoiman yhdistettynä ylivoimaiseen kulutus- ja naarmuuntumiskestävyyteen. Tutustu Marmoleum-mallistoon

Linoleum
Sarlon acoustic

Sarlon-askelääntä vaimentava lattianpäällyste

Melun pitäminen mahdollisimman vähäisenä yleisillä kulkualueilla voi olla usein ongelmallista. Sarlon - akustinen julkitilamuovimallistomme sisältää lukuisia askelääntä vaimentavia ratkaisuja useissa kuosivalikoimissa. Melusaasteen vähentäminen on olennaisten tärkeää, kun halutaan vähentää työntekijöiden tai opiskelijoiden stressiä ja edistää hyvinvointia, mukavuutta ja tehokkuutta. Ainoastaan Forbolla on kattava akustisten julkitilamuovien mallisto, joka sisältää erittäin laajan valikoiman täydellisen ratkaisun löytämiseksi kaikkiin käyttökohteisiin.
Tutustu Sarlon-mallistoon