Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Covid-19 - Sosiaalinen etäisyys

Sosiaalinen etäisyys

Turvavälit ja sosiaalinen etäisyys tulevat pysymään vielä jonkin aikaa. Miten ihmisiä voidaan kannustaa ylläpitämään tarvittavia etäisyyksiä? Annamme mielellämme neuvoja, miten voit suunnitella tilasi uudelleen pysyvillä vyöhykkeillä.

Sosiaalinen etäisyys

Johdanto

Kannamme vastuumme kaikilla maantieteellisillä alueilla rajoittamalla viruksen leviämistä ja suojelemalla asiakkaidemme, liikekumppaneidemme ja työntekijöidemme terveyttä ja turvallisuutta mahdollisimman hyvin. Yrityksemme noudattaa tiukasti hallitusten ja paikallisten terveysviranomaisten antamia sääntöjä kaikissa maissa, joissa toimimme.

Sosiaalinen etäisyys on normaali osa elämää tulevina aikoina. Olemme kehittäneet uusia tuotteita ja inspiraatiota auttaaksemme ihmisiä pysymään turvassa. Neuvomme mielellämme, miten lattiat voivat auttaa pitämään tarvittavan etäisyyden.

Asiakaspalvelumme ja edustamme tukevat sinua kaikissa tilanteissa jotta voit jatkaa projektiesi toteuttamista. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme tai oman alueen edustajaasi.

Sosiaalinen etäisyys

Useimmat myymälät ovat avanneet ovensa koronan aiheuttaman tauon jälkeen. Ravintolat ja hotellit saavat jälleen ottaa vieraita vastaan tiukkia hygieniamääräyksiä noudattaen. Määritettyjen etäisyyksien pitämiseksi asiakkaiden välillä, monet myymälät ovat kiinnittäneet lattioihin väliaikaisia merkintöjä. Tästä voi olla hyötyä nyt, mutta ratkaisu ei kuitenkaan ole pysyvä. Tuhansien asiakkaiden kengänpohjat kuluttavat merkinnät nopeasti käyttökelvottomiksi.

Jos haluat pitkän aikavälin ratkaisun, Marmoleumista, vinyylistä tai Flotexista valmistetut merkit voidaan sisällyttää suoraan lattiasuunnitelmaan. Materiaalit leikataan yksilöllisesti paikan päällä ja integroidaan tiukasti lattiaan. Ne ovat kestäviä, helppoja puhdistaa ja Marmoleumin tapauksessa myös antibakteerisia.

Marmoleum Way finding

Ratkaisut

Ratkaisut

Rajoitusten helpottuessa ja paikallisten hallitusten asettaessa sääntöjä, miten maita voidaan jälleen alkaa hitaasti ja turvallisesti avata, on käymässä selväksi, että sosiaalinen etäisyys tulee olemaan normaali osa elämäämme vielä pitkään.

Auttaaksemme ihmisiä pysymään turvassa omaksumalla tämän uuden käyttäytymisen, olemme kehittäneet tuotteita ja ratkaisuja, jotka auttavat tilanteeseen sopeutumisessa.

Coral Logo -sisäänkäyntimatot

Olemme suunnitelleet valikoiman sisäänkäyntimattoja, joiden toivomme toimivan ihmisille lempeinä muistutuksina turvavälien pitämisestä. Valittavana on neljä erilaista mallia.
Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja

Coral Logo -sisäänkäyntimatot

Nuolet tekstiililaatoissa

Tessera Layout- ja Outline-tekstiililaattamallistomme kaikkia 40 väriä voidaan käyttää ohjaavina laattoina. Valitse vain taustalaatan pohjaväri ja nuoli sen vastavärissä. Nuolet voidaan tehdä myös Flotex-laattoihin.
Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja

Nuolet tekstiililaatoissa

Nuolet olemassa oleviin asennuksiin

Voimme toimittaa myös irrallisia nuolia, jotka leikataan olemassa oleviin asennuksiin tai materiaaleihin. Nuolia on saatavana useissa eri väreissä kaikissa mattovalikoimissamme. Kerro meille tarpeesi ja löydämme sinulle oikean yhdistelmän.
Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja

Nuolet

Allura-ympyrät

Osana uutta Allura 2020 -mallistoa, tarjoamme 50x50 cm kokoisia laattoja, joihin on leikattu Ø40 cm ympyrä. Irrallisia ympyröitä ja leikattuja neliöitä voidaan käyttää sekoittamalla ja yhdistelemällä niitä malliston muihin ympyrälaattoihin. Laatoilla voidaan edistää sosiaalista etäisyyttä etenkin kaupoissa ja vastaavissa julkisissa tiloissa, joissa käytetään jonotusjärjestelmiä.
Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja

Allura-ympyrät

Digitaalisesti painettu vinyyli

Edistyksellinen digitaalinen painotekniikkamme mahdollistaa upean lattiagrafiikan, jota ei voida saavuttaa perinteisillä painotekniikoilla. Sen avulla voidaan suunnitella oma uniikki lattia heterogeenisen vinyylin korkealla laadulla. Nuolet ja ympyrät on helppo tulostaa lattiaan sosiaalisen etäisyyden edistämiseksi.
Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja

Digitaalipainettu vinyyli

Flotex Vision -digitaalipainatus

Flotexissa on yli 70 miljoonaa kuitua neliömetrillä, joten se tarjoaa ainutlaatuisen tiheän pinnan painamista varten. Eläväiset aiheet ja todenmukaiset grafiikat voidaan painaa korkeatasoisella valokuvantarkalla resoluutiolla. Kaikki halutut värisävyt, vivahteet ja kylläisyydet ovat saavutettavissa. Flotex Vision sopii erinomaisesti nuolten, ympyröiden tai muiden muotojen painamiseen, joilla edistetään turvavälien pitämistä.
Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja

Flotex Vision

Marmoleum Aquajet

Etsitkö ainutlaatuista lattiaa? Joka on myös ekologinen ja kestää kovaa kulutusta? Marmoleum-mallistomme valikoima tarjoaa sinulle juuri sitä. Aquajet-tekniikallamme pystymme luomaan tarkimmat ja yksityiskohtaisimmat lattiamallit. Voimme esimerkiksi kaivertaa nuolia, ympyröitä tai muita muotoja Marmoleum-lattiaan, mikä auttaa ihmisiä pitämään turvaetäisyyden.
Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja

Marmoleum Aquajet

Irtoasennettava vinyyli

Nopea, helppo ja edullinen. Irtoasennettava vinyyli on nopea ja helppo asentaa ja siksi erinomainen lattiavalinta väliaikaisille alueille, esimerkiksi sairaaloissa.
Lue lisää irtoasennettavasta vinyylistä

Fast Flooring -logo

Inspiraatio

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Vaikka etätöillä on omat positiiviset puolensa, kuten lisääntynyt aika perheen kanssa, voi töiden tekeminen ja projektitietojen löytäminen olla vaikeampaa. Siksi olemme kehittäneet uusia tapoja pitää yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tiedot. Edustajamme varaavat sinulle mielellään ajan Teams-palaveriin keskustelemaan projektin kaikista osa-alueista, kuten:

• Neuvot lattiapäällystevaatimusten teknisistä näkökohdista
• Pohjapiirustuksiin liittyvä apu ja neuvonta
• Tuki näytteitä tilattaessa
• Vinkit ja niksit tuotteiden yhdistelemiseksi samassa projektissa.

Ota yhteyttä oman alueesi edustajaan niin sovitaan sopiva aika palaverille.

Design Service

Laaja mallistovalikoima, eri mallit ja lukuisat värit takaavat rajattomat mahdollisuudet. Forbo Design Service auttaa sinua pohjapiirustuksen suunnittelussa. Forbo Design Service tarjoaa muutakin kuin värien ja mallien yhdistelmiä. Yllätyksellisiä huoneita ja tunnelmia voidaan luoda käyttämällä erilaisia materiaaleja. Haluatko tietää lisää Forbo Design Servicestä?
Ota meihin yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake

COVID-19