Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoweld

Marmoweld on Marmoleumin hitsaamiseen kehitetty hitsauslanka. Olemme kehittäneet kaikkiin Marmoleumin väreihin yhteensopivan Marmoweld-hitsauslangat.


Yksivärinen vs. monivärinen hitsauslanka

Yksivärinen vs. monivärinen

Marmoweld on Marmoleumin hitsaamiseen kehitetty hitsauslanka. Olemme kehittäneet kaikkiin Marmoleumin väreihin yhteensopivan Marmolweld-värin. Sitä on saatavissa yksivärisenä (pyöreä lanka) tai monivärisenä (kulmikas lanka).

Voit valita Marmoleumin asennukseen joko hitsauksen tai puskuasennuksen. Lisätietoja näistä kahdesta vaihtoehdosta löydät täältä

Yksivärinen hitsauslanka vs monivärinen

Uusi vs. perinteinen Marmoweld

Uusi vs. perinteinen Marmoweld

Olemme parhaillaan tuomassa markkinoille uuden Marmorweld-hitsauslangan, jonka liankestävyyttä on parannettu. Toistaiseksi tämä koskee vain yksiväristä Marmorweld-hitsauslankaa. Tunnistat tämän helposti rullassa olevasta tarrasta, jossa lukee ”NEW recipe”.

Uusi hitsauslanka

Asennusprosessi

Asennusprosessi

Uuden ja perinteisen Marmoweldin asennusprosessi on sama. Eroa on lankojen sulamistavassa, joka tulee huomioida. Voit nähdä alla olevasta kuvasta, miltä sauma näyttää, jos hitsauslaite on asetettu liian kylmään, liian kuumaan tai oikeaan lämpötilaan.

Koneellinen hitsaus

Sekä uuden että perinteisen Marmorweldin automaattihitsauksessa voi sattua, että hitsauslanka takertuu koneen pyörään. Tämä voidaan ratkaista tukkimalla kaksi poistoaukoista joko sulkemalla koneen läppä tai asentamalla ruuvit ensimmäisiin kahteen poistoaukkoon, kuten oheisissa kuvissa.

Temperature welding
Machine welding