Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Nomura Research Institute

Nomura Research Institute
  • Nomura Research Institute
  • Nomura Research Institute
  • Nomura Research Institute

Architects at UltraConfidentiel Design wanted to create an office space for Nomura, which would offer a fun and friendly environment. A mix of concrete and light wooden shades was used from the Allura and Flotex ranges. The synergy of Flotex and Allura ensured comfort with performance.
Nomura Research Institute, a Japanese consulting giant, could strike the balance of work and fun, without losing the vision across the office.

Interior architect UltraConfidentiel Design
Location Gurgaon, India
Project name Nomura Research Institute

Documents

  • Document