Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum – Live Forward

Vejen til en CO2-neutral bygning er lavet af naturlige råvarer. Vores linoleumsbrand Marmoleum, bidrager til et sundt og bæredygtigt indeklima.

Sundt læringsmiljø

Linoleum; Marmoleum er et naturligt gulv kendt for dets holdbarhed, slidstyrke, høje kvalitet og innovativt design - et perfekt gulv til skolemiljøer

Marmoleum på Dalby-skolan i Danmark

Følg vores vej

Tiderne ændres...

… og nu, som vi alle ved, ikke altid på en god måde. I dag er vi nødt til at tænke mere på i morgen, end vi gjorde i går. Det skylder vi vores generation, og vi er nødt til at gøre det for den fremtidige: At overveje den måde vi spiser på, den måde vi rejser på, hvordan vi slapper af, arbejder og tænker eller med andre ord: Vi er nødt til at ændre den måde, vi lever på.
I løbet af de sidste 125 år har vi været på en inspirerende linoleumsrejse. Med op-, nedture- og de mest fantastiske farver og strukturer. En CO2 neutral vej gennem millioner af bygninger rundt om i verden. En sti, der stadig udfolder sig, fordi den ikke har nået den fuldt bæredygtige fremtid. Derfor inviterer vi dig til at slutte dig til os ... Vælg at være mest bevidst ...

LIVE FORWARD

Sådan arbejder Forbo med miljøet

Slå os følge på vejen
Marmoleum Live Forward folkeskole
Marmoleum Live Forward folkeskole

Linoleum, Marmoleum i skolemiljøer

Marmoleum følger dig hele vejen gennem din skolegang

Fra et barns første trin i vuggestuen til folkeskolen over erhvervsuddannelsen, gymnasiet og helt til en videregående uddannelse vil der være et linoleumsgulv; Marmoleum til stede. Uanset om det er i klasselokalet, auditoriet, gymnastiksalen eller på biblioteket, tilbyder Marmoleum en solid, holdbar og hygiejnisk gulvbelægning, som grundlag for børns uddannelse.

Skolemiljøer kræver attraktive, slidstærke, rengøringsvenlige, sikre og holdbare gulvløsninger. Bæredygtighed og hygiejne er især vigtige i lokaler, der bruges af børn og unge voksne.

Linoleum; Marmoleum er et sikkert gulve med lav emission. Marmoleum kan bidrage til en bygnings LEED, Well og ILF Living Building Challenge point.

Vores mest holdbare gulvløsning linoleum, Marmoleum, tilbyder mangfoldige farvemuligheder, holdbarhed og modstandygtighed over for ridser i kombination med evnen til at reparere beskadigede overflader.

✔ Naturlige råmaterialer
✔ Allergi godkendt
✔ Lav emission
✔ Trinlydsdæmpning
✔ CO₂-neutral (vugge-til-port)

Læse mere om Forbo i uddannelsesinstitutioner

Marmoleumklädd trappa på Lindbjergskolan i Danmark

Bæredygtighed og sundhed

Forbedr verden – begynd med gulvet

Vores linoleum; Marmoleum er et CO2-neutralt fremstillet gulv med mange fordele som lang levetid, godt design og stor driftssikkerhed. Ud over at være stærkt og smukt så viser det klassiske gulvmateriale sig som det ansvarlige valg ved EPD-sammenligning af miljøegenskaber med alternativer. Med hensyn til klimapåvirkning findes der ved (EPD-)sammenligning ikke noget tilsvarende produkt i kategorien elastiske gulve.

Marmoleum er fremstillet af naturlige, fornyelige og genanvendte råvarer såsom linolie, træmel, kalkstensmel, jute og naturlige farvepigmenter. Produktionen finder sted på moderne fabrikker inden for EU.

Produktionen har en høj genanvendelsesgrad for affaldsprodukter og drives af 100% vedvarende, grøn elektricitet.

Ved at bruge bæredygtige materialer i dit hjem, kontor, skole, tog, hospital eller butik bidrager du også til et bedre klima.

Svanen

Inspiration

... Hvorfor vente?

Med vores fleksible og gratis online-værktøj Floorplanner kan du visualisere vores gulv i dit miljø på få sekunder.
1. Tag et billede
2. Upload det
3. Vælg gulv

Gå til floorplanneren

Forbo Floorplanner tablet and smartphone

Find dit linoleumsgulv

Hvad vælger du?

 • Marmoleum Fresco 3891

  Marmoleum Marbled

  Definerer naturlige overflader

  Definerer naturlige overflader

  Oplev den naturlige skønhed ved et CO2-neutralt gulv (vugge til port). Vores nyeste linoleumskollektion Marmoleum Marbled udvider det klassiske marmormønster med 5 interessante organiske strukturer i flere forskellige farver. Blandingen af farver giver et alsidigt gulvdesign, der kan kombineres perfekt med andre overflader som træ og sten. Læs mere om vores marmorerede serie Real, Fresco, Vivace, Splash og Terra.

 • Marmoleum Concrete 3369-3733-3741

  Marmoleum Solid

  Definerer ensartede overflader

  Definerer ensartede overflader

  Lad os præsentere linoleums rene natur. Vi præsenterer stolt vores fornyede Marmoleum Solid kollektion, der kombinerer attraktive, moderne gulvmønstre med overlegen alsidighed og innovation.

 • Marmoleum Striato Original-Colour_5221_5242_3575_5232_kids detail

  Marmoleum Linear

  Definerer rummet

  Definerer rummet

  Den helt naturlige Marmoleum Striato kollektion består af lineære mønstre i moderne neutrale toner. Den naturlige følelse i Striato tekstur og Striato original skaber en levende og hyggelig følelse. De prægede mønstre i Striato struktur skaber et mere livligt gulv, der leger med skygger og lys.

 • John Paul College Kindergarten - Marmoleum 2707, 2767, 3174

  Marmoleum Decibel

  Skru ned

  Skru ned


  Vores linoleumskollektioner med akustiske egenskaber opnår lavere dB-værdier takket være det specielle isoleringslag, der er fastgjort på bagsiden af linoleummet. På denne måde kan der opnås en trinlydreduktion på op til 18 dB.

 • Marmoleum Sport 83212

  Marmoleum Sport

  Det bedste sportsvalg

  Det bedste sportsvalg

  Marmoleum Sport fås i 13 specielt udvalgte farver baseret på de farver og mønstre, der ofte bruges i idrætshaller. Farverne kan kombineres for at skabe specielle former og mønstre i gulvet til de forskellige sportsgrene, der praktiseres i hallen og kamuflerer også smuds.

 • Marmoleum Solid

  Design med Marmoleum

  Skærddersyet Marmoleum

  Skræddersyet Marmoleum

  Med Marmoleum kan du skabe de mest raffinerede gulvmønstre, du kan tænke på. Vores præcise Aquajet skæreteknologi er perfekte til dig, der ønsker at skabe din egen identitet på gulvet; et logo, en tekst eller hvorfor ikke et kunstværk? Eller vælg en skræddersyet lasergravering, hvilket betyder, at dit helt eget design kan skæres i linoleum med en laser.

Vil du vide mere?