Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Bliv en del af vores team!

Vi vil gerne investere i dig og tilbyder et udfordrende arbejdsmiljø.

Vi ønsker at vores medarbejdere skal være vidende, uddannede og troværdige medspillere i branchen og fokuserer på uddannelse så vel som et behageligt og sikkert arbejdsmiljø.

Arbejde for Forbo

Vi søger efter dig

Arbejde for Forbo

Alle og på ethvert niveau

Vi tilbyder karriere til alle. Vi har flere jobmuligheder i vores organisation inden for salg & marketing, Business Development, økonomi, produktion IT & teknik har vi brug for praktikanter, faglige eksperter, ledere....

... på alle niveauer.

Uanset om du er praktikant, ung eller erfaren vil vi investere i din karriere og give dig mulighed for, at du kan udvikle dig.

Du kan vokse

Vi har som virksomhed en ambition om vækst, og det kan vi kun opnå ved at lade dit talent vokse. Vi investerer i dit talent og fremmer din professionelle karriere inden for virksomheden.
Vi tilbyder dig mulighed for at investere i din karriere og afdække og folde dine talenter ud i hverdagen. Din udvikling kan være forskellig, professionel, ledelsesmæssig nationalt som international.
Ønsker du stadig at blive udfordret af os?

Arbejde for Forbo
Working for Forbo

Samarbejde

Vores medarbejdere er stolte!

Stolte af at være en del af en virksomhed, som fremstiller og sælger unikke gulvløsninger. Det ligger i vores DNA at samarbejde på alle niveauer for at opnå disse unikke løsninger. Vi har en åben kultur, hvor vi opfordrer vores medarbejdere til at arbejde sammen i tværfaglige teams i et internationalt miljø. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores måde at arbejde på og værdsætter bidrag og ideer fra alle vores medarbejdere.

Matcher det dit DNA?

Internationalt miljø

At samarbejde i et internationalt miljø betyder, at du vil møde dine udenlandske kolleger i projektgrupper, uddannelsesmoduler og ved besøg til andre kontorer/produktionsanlæg. Vores internationale uddannelsesprogram er målrettet ledelsestalenter og specialister ved at udvikle generel viden om forskellige dele af koncernen og færdigheder som problemløsning, beslutningstagen og projektledelse. Det giver dig også mulighed for at opbygge et internt globalt netværk.

Working for Forbo
Arbejde for Forbo

Du er velkommen!

Du er mere end velkommen i vores virksomhed. At lære virksomheden og dine kolleger at kende er afgørende for en god start. Vi introducerer dig til vores virksomhed gennem et omfattende og individuelt program, herunder en introduktion til de markeder vi opererer i. At forstå konteksten i vores virksomhed, finde vej og opbygge dit netværk vil bidrage til en god start på din karriere hos Forbo Flooring.

Uddannelse & udvikling

Udvikl dig selv

I Forbo Flooring er vi optaget af den personlige udvikling. Vi følger principperne for og er certificerede i forhold til "Investors in People". Vi giver mulighed for, at du kan forbedre din viden og færdigheder såvel som personlige og ledelsesmæssige kompetencer. På de respektive landes websites kan du læse mere om de lokale muligheder.

Forbo Expo

Mød dine kolleger

Her er dine kolleger

Vi har worldwide omkring 3.000 ansatte hos Forbo Flooring Systems. De er aktive i forskellige fagområder som produktion, kvalitetskontrol, vedligeholdelse, research og udvikling, indkøb, IT, marketing, kommunikation, salg, økonomi og HR på operationelt som ledelsesmæssigt niveau.

Kolleger

Fordele

Vi har meget at tilbyde

Vi har en attraktiv pakke af medarbejder-fordele som varierer fra land til land f.eks.: rabat på forsikringer (incl sundhedsforsikring) pension, rabat på Forbos produkter.
Vi henviser til det respektive lands egen side.

Arbejde for Forbo