Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

At arbejde for Forbo Flooring Systems

Forbo Flooring Systems er en global markedsaktør inden for linoleum, vinyl, tekstile gulve og indgangsmåtter. Vi indgår i Forbo koncernen, som er børsnoteret på den schweiziske børs.

At arbejde for Forbo

Hvem vi er

Hvem vi er

Vi er en global udbyder af innovative og moderne gulvløsninger med hjerter for mennesker, vores planet, produkter og kunder over hele verden. Det kan vi takket være inspiration og engagement fra vores mere end 3.000 ansatte.

Arbejde for Forbo
Arbejde for Forbo

Hvor er vi?

Vi har produktionsanlæg og salgskontorer i mere end 20 lande.

Hvad vi kan lide - hvad med dig?

Vi investerer i vores medarbejdere og tilbyder et udfordrende, behageligt og sikkert arbejdsmiljø. Vi ønsker at vores medarbejdere skal være vidende, uddannede og troværdige
medspillere i branchen og med fokus på udvikling. Vi 3 værdier som er vigtige for os:

Inspiring: indstille alle vores sanser på at "modtage". være nysgerrige over for alt hvad der udvikler mennesket. Være en ide og et skridt. Tænke med øje for løsninger i stedet for problemer. Vide hvad der betyder noget og fokusere på det. Træffe beslutninger på baggrund af intelligens og visioner. Holde det simpelt og naturligt. Bryde grænser og kreere nyt. Motivere os selv og andre for at komme videre ved hjælp af entusiasme.

Daring: kræve meget, specielt af os selv. Sige nej til noget middelmådigt og ja til det bedste. Klar tænkning, afgørende handling. Tro på vores egen evne. Gribe chancer inden andre gør det. Kæmpe for den bedste løsning, aldrig acceptere "godt nok". Ager hurtigt og præcist. Brug et klart, direkte sprog. Gå vores egen vej med fornøjelse og glæde. Have beslutsomhed og udholdenhed til at opnå fastsatte mål.


Caring: behandle os selv og andre med respekt. Genkende forventninger og behov før de bliver sagt. Dele værdier og illustrere dem. Være stærk og give andre styrke. Stå ved vores ord og bevæge os fremad sammen. Påtage sig ansvaret for situationen. Tage sig af detaljer og opbygge tillid. Udvikle længerevarende og værdifulde relationer.

Vil du vide mere om Forbo Flooring Systems - så læse mere på "om os" siderne.

Gå til om os

Arbejde for Forbo

Vores produktionsanlæg

Creating better environments

Bæredygtighed er grundlæggende

Vores pay off "creating better environments" står for bæredygtighed og omtanke for mennesker, for bygninger og miljøet - både hvad produktion og funktionel kvalitet angår.
Vi tager miljøet seriøst og det er en grundlæggende tanke i alt hvad vi gør. Læs mere om miljøet.

Klik her

Arbejde for Forbo

Følg os

social medier