Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Kuvert (Gatherings, HDK Steneby)

  • Gatherings Kuvert
  • Gatherings Kuvert
  • Gatherings Kuvert
  • Gatherings HDK Steneby

Med ”Kuvert”, ønskede Johan Andersson at sætte spørgsmålstegn ved betydningen af borddækning, og hvordan det påvirker vores adfærd, måden vi interagerer med hinanden, men også med selve bestikket.
Hans interesse i den historiske bordskik om at opdele folk efter klasse, førte ham til at undersøge former, materialer og vores opfattelse af de objekter, der omgiver os.
Ved at eksperimentere med egefinér laminering, Furniture Linoleum monteret på meget specifikke overflader og sølv skabte Johan en række abstrakte repræsentationer af service, som får os til at spekulere på, hvordan vi skal forholde os til dem.

Gatherings
Vi mener designerens rolle handler om at se ud over overfladen - at træffe ansvarlige beslutninger, og at forstå de etiske konsekvenser af ens valg.

I samarbejde med Forbo, har vi undersøgt de etiske konsekvenser af design gennem materiale, form og funktion. Vi har designet artefakter, der rummer forskellige former for sammenkomster; samling af materialer og mødet mellem mennesker - for at stimulere interaktion gennem design.

Kom lad os snakke, dele og spille!

Designer Johan Andersson
Projektnavn Gatherings, HDK Steneby
Projektering 2016
Firma Steneby, Sweden

Documents

  • Document