Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Interface (Gatherings, HDK Steneby)

  • Gatherings Interface 01
  • Gatherings Interface 03
  • Gatherings Interface 02
  • Gatherings HDK Steneby

Inspireret af hendes yngre søsters ubekymrede tegning, ønskede Lisha Li at bringe små lyspunkter tilbage i vores dagligdag. Derfor designede hun ”Interface”, en bakke der kommer i en variation af farver og tiltalende mønstre, der kan bruges i en café f.eks. til at servere drikkevarer på, men også til at skrive eller tegne på.
Da Furniture Linoleum nemt kan rengøres, kan folk bruge en farveblyant til at dele små historier med hinanden eller tegne, hvad de lige har i tankerne.
Med denne bakke og de materialer hun brugte, håber Lisha at give folk en varmere oplevelse og gøre dem mere opmærksomme på deres omgivelser, som indebærer at tage et skridt væk fra den virtuelle verden.

Gatherings
Vi mener designerens rolle handler om at se ud over overfladen - at træffe ansvarlige beslutninger, og at forstå de etiske konsekvenser af ens valg.

I samarbejde med Forbo, har vi undersøgt de etiske konsekvenser af design gennem materiale, form og funktion. Vi har designet artefakter, der rummer forskellige former for sammenkomster; samling af materialer og mødet mellem mennesker - for at stimulere interaktion gennem design.

Kom lad os snakke, dele og spille!

Projektnavn Gatherings, HDK Steneby
Designer Lisha Li
Projektering 2016
Firma Steneby, Sweden

Documents

  • Document