Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Illuminations (Gatherings, HDK Steneby)

  • Gatherings Illuminations 03
  • Gatherings Illuminations 01
  • Gatherings Illuminations 02
  • Gatherings HDK Steneby

Efter at have bemærket en opblomstring af storytelling på digitale platforme i vores dagligdag, besluttede Robert Curran at kigge tilbage i historien om storytelling, efter spor af at skabe og victorianske naturhistoriske museer. Det førte til at han skabte ”Illuminations”, en beholder til visuel stimulering, forbundet med en tradition for skygge- og dukketeater.
Ved at spille med lys og ved at rive Furniture Linoleum fra hinanden på en sådan måde, at materialet bliver en miniature gengivelse af et landskab, aktiverer Robert vores fantasi til at fremmane historier og minder.

Gatherings
Vi mener designerens rolle handler om at se ud over overfladen - at træffe ansvarlige beslutninger, og at forstå de etiske konsekvenser af ens valg.

I samarbejde med Forbo, har vi undersøgt de etiske konsekvenser af design gennem materiale, form og funktion. Vi har designet artefakter, der rummer forskellige former for sammenkomster; samling af materialer og mødet mellem mennesker - for at stimulere interaktion gennem design.

Kom lad os snakke, dele og spille!

Projektnavn Gatherings, HDK Steneby
Designer Robert Curran
Firma Steneby, Sweden
Projektering 2016

Documents

  • Document