Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Huddle (Gatherings, HDK Steneby)

  • Gatherings Huddle
  • Gatherings Huddle
  • Gatherings HDK Steneby
  • Gatherings Huddle

Folk forbinder ofte linoleum med et gulvmateriale, men hvad hvis det fik et helt nyt formål i hjemmene?
For at udfordre vores opfattelse af materialet har Marie-Louise Velthujizen designet ”Huddle”, en serie af lamper inspireret af konstruktionen fra gamle fabrikslamper.
Ved at undersøge Furniture Linoleums egenskaber fandt hun ud af, at hun kunne bruge bagbeklædning til at tilføre materialet fleksibilitet såvel som styrke, så lamperne kunne bygges uden brug af ekstra materiale.
Processen resulterede i tre flotte lamper, der inviterer folk til at komme tættere på hinanden for at nyde lyset. Med dette projekt viser Marie-Louise, hvordan designere kan arbejde hen imod at integrere mere bæredygtige produkter i vores daglige liv.

Gatherings
Vi mener designerens rolle handler om at se ud over overfladen - at træffe ansvarlige beslutninger, og at forstå de etiske konsekvenser af ens valg.

I samarbejde med Forbo, har vi undersøgt de etiske konsekvenser af design gennem materiale, form og funktion. Vi har designet artefakter, der rummer forskellige former for sammenkomster; samling af materialer og mødet mellem mennesker - for at stimulere interaktion gennem design.

Kom lad os snakke, dele og spille!

Designer Marie-Louise Velthuijzen
Firma Steneby, Sweden
Projektering 2016
Projektnavn Gatherings, HDK Steneby

Documents

  • Document