Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Fire(escape) (Gatherings, HDK Steneby)

  • Gatherings Fire(escape) 02
  • Gatherings HDK Steneby
  • Gatherings Fire(escape) 01
  • Gatherings Fire(escape) 03

Joe Clarks passion for håndværk startede I en tidlig alder, og mener at det er vigtigere end nogensinde at genlære og tilslutte sig praktiske færdigheder, som et modspil og modvirke afhængigheden af moderne teknologi.
Ved at gå tilbage i tiden, og se på de vigtigste ”opfindelser”, designede han ”Fire(escape)”: et kit, der viser, hvordan man laver ild på gammeldags manér. Ved at laminere Furniture Linoleum på finer, for at give det en buet og endnu stærkere overflade, skabte han en række organisk formede beholdere til sættet. Med ”Fire(escape)” understreger Joe betydningen af læring og videregivning af færdigheder, samt det at opmuntre andre til at opleve, hvordan mennesket har samlet sig omkring ild i årtusinder.

Gatherings
Vi mener designerens rolle handler om at se ud over overfladen - at træffe ansvarlige beslutninger, og at forstå de etiske konsekvenser af ens valg.

I samarbejde med Forbo, har vi undersøgt de etiske konsekvenser af design gennem materiale, form og funktion. Vi har designet artefakter, der rummer forskellige former for sammenkomster; samling af materialer og mødet mellem mennesker - for at stimulere interaktion gennem design.

Kom lad os snakke, dele og spille!

Firma Steneby, Sweden
Projektnavn Gatherings, HDK Steneby
Projektering 2016
Designer Joe Clark

Documents

  • Document