Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Flotex by Starck - Inspirerende design

Flotex by Starck er en ny tæppekollektion, udviklet i tæt samarbejde med den visionære designer Philippe Starck. Her udfordrer vi det traditionelle syn på formsprog og gulvmønstre.

Philippe Starck Roomshot Flotex by Starck kampagne

Flotex by Starck er baseret på tre designtemaer; Vortex, Artist og Twilight, med unikke designs, der leger med skalaer og overgange. Selvfølgelig har du frit spillerum til at skabe dine egne unikke kombinationer og udtryk med masser af mønstre og farveskemaer, hvad enten det gælder et kontor, et hotel, en restaurant, en skole eller et museum.

Læs om Flotexs unikke egenskaber

Se filmen om Flotex by Starck

Flotex by Starck Palazzo Vortex

Vortex

"Organized chaos of the wind on the field" Designet er formgivet til at ændre vores måde at se rummet på, ved at visualisere samspillet mellem kaos og ro. I store og små områder kan du skabe mønstre, der smelter ind i hinanden og med stærk kontrast mellem storstilede designs og enklere teksturer.

Udforsk Vortex

Flotex by Starck - Artist

Artist

"Nothing replaces the painter's hand" Artist er skabt en smule roligere og fungerer enten individuelt eller sammen, hvor en farve glider over i en anden. Udgangspunktet er overgangen mellem to teksturer, som kan bruges separat eller således, at en farve gradvist glider over i en anden.

Udforsk Artist

Flotex by Starck - Twilight

Twilight

"Endless fight between day and night" Designet er baseret på to stærke elementer, en lysere og en mørkere nuance, der repræsenterer den evige kamp mellem dag og nat. Mødet skaber energi og magtfulde udtryk, der på samme tid både adskiller og forbinder forskellige overflader.

Udforsk Twilight

Flotex by Starck - Combination and Inspiration

Kombination og inspiration

Med tre designtemaer, som hver fås i fire separate dele, får du frit spillerum til at skabe det mønster, der passer til dit projekt. Designmulighederne er uendelige! Hvis du vil have inspiration til, hvordan du kan kombinere de forskellige dele af Flotex by Starck, så tjek vores side "Combination and inspiration".

Gå til Combination and Inspiration

Kaffeplet Flotex

Oplev Flotex fantastiske egenskaber

Flotex er lavet af et fantastisk materiale, der kombinerer det bedste fra to verdener. Tæppemåttens komfort og gode egenskaber med hensyn til lyddæmpning og velvære. Plus vinylgulvets holdbarhed og gode rengøringsøkonomi, hvor det er let at fjerne snavs og pletter.

Læs om Flotexs unikke egenskaber