Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Flotex by Starck - Unikke egenskaber

Den nye gulvkollektion fra Flotex by Starck kombinerer en høj grad af design med gulvmaterialets unikke egenskaber, hvilket kombinerer det bedste fra to verdener; komfort og holdbarhed.

Flotex Starck Fortex Gold

Med Flotex får du et gulv, der er lige så lydabsorberende og blødt som et tæppegulv. Det, at det også kan vaskes, er let at holde rent, modstår snavs og pletter og har uovertruffen holdbarhed, gør Flotex perfekt til både hotel, restaurant, kontor eller butik, ja til ethvert miljø med høje krav til holdbarhed og design.

Læs om Flotex by Starcks inspirerende design

Flotex Flocked Vinyl - Konstruktion

Unik konstruktion

Flotex består af cirka 80 millioner mikroskopiske nylonfibre, der gør gulvet holdbart og modstandsdygtigt over for vand, snavs og pletter. Den digitale printteknologi med vandbaserede farver i høj opløsning og den tætte fiberoverflade giver en unik repræsentation by Starcks ekspressive mønstre.

Lær mere om designet

Flotex by Starck

Bedre akustik og arbejdsmiljø

På nutidens aktivitetsbaserede arbejdspladser spiller akustik en vigtig rolle - både for følelsen af velvære og betingelserne for at arbejde effektivt.

Flotex har rigtigt gode, lyddæmpende egenskaber, et gulv perfekt til at skabe harmoni i både mindre kontormiljøer og større områder i offentlige miljøer.

Læs mere om akustik og arbejdsmiljø

Kaffeplet Flotex

Holdbart og økonomisk

Flotex er op til seks gange mere slidstærkt end et tekstilgulv. Gulvet er let at rengøre og holde rent, hvilket giver en god rengøringsøkonomi. Fibrene i Flotex slipper let snavs og pletter fjernes let med vand og almindeligt rengøringsmiddel. Derudover er bagsiden vandtæt og tåler både dampvask og maskinrensning.

Læs mere om slidstyrke og rengøringsøkonomi

Flotex by Starck - Twilight

Inspirerende design

Flotex by Starck er baseret på tre designtemaer; Vortex, Artist og Twilight, med unikke designs, der leger med skalaer og overgange. Selvfølgelig har du frit spillerum til at skabe dine egne unikke kombinationer og udtryk med masser af mønstre og farveskemaer.

Læs om Flotex by Starcks inspirerende design