Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Matsalar och mötesrum

Matsalar används och slits varje dag. Gångar och särskilda områden kan märkas ut med hjälp av färger och genom att kombinera olika produkttyper.

Forbo vet att produkter som används i matsalar ska ha:

• God stegsäkerhet för att undvika halkolyckor
• Slitstyrka för att tåla hundratals elever, lärare och besökare
• Goda akustiska egenskaper för att sänka ljudnivån där detta är möjligt
• Golvbeläggning är hygienisk och lättstädad så att den behåller sitt utseende

Marmoleum linoleumgolv i matsal
Flotex Colour textilmatta i studierum

Flotex

Flotex har över 70 miljoner fibrer per m², vilket ger en halkfri yta i både fuktiga och torra miljöer – golvbeläggningen påminner om en geckoödlas fot som är täckt med tusentals små hår som gör att den kan klättra utan att halka. Fibrerna är också ljudabsorberande, vilket gör Flotex till ett tyst golv.

Fibrerna i Flotex är flexibla och bekväma under foten för god komfort. Med en hållbar och mycket slitstark yta tål Flotex exempelvis stolshjul mycket bra.

Mer information om Flotex

Marmoleum

Marmoleum är en hållbar golvlösning som finns i ett nästintill obegränsat antal färger och med olika stegljudsdämpning. Marmoleum är tillverkat av naturliga råvaror som harts, jute, linolja och trämjöl. Tack vare en hög andel förnyelsebara råvaror är Marmoleum Svanen-märkt. Med ytbehandlingen Topshield² är det dessutom ett fläcktåligt golv med god städbarhet.

Mer information om Marmoleum

Marmoleum linoleumgolv i bibliotek
Eternal Wood projektvinyl i korridor

Eternal

När du tittar närmare på Forbos nya vinylkollektion Eternal kommer du att upptäcka en perfekt kombination av högklassiga mönster i ett slitstarkt, hållbart och ändamålsenligt sortiment – oberoende av användningsområde.

Kollektionen består av väl balanserade trä- och stenmönster samt abstrakta mönster som tillsammans med en omfattande och modern färgpalett garanterat kompletterar den övriga inredningen.

Mer information om Eternal