Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Hitachi Rail

Forbo Flooring Systems har ett nära samarbete med Hitachi Rail inom flera nya järnvägsprojekt som Trans Pennine Express, Abelio Scot Rail, West of England och IEP Great Western Main Line/East coast Main Line. Alla fordon är försedda med Coral Classic FR i entréområdena och Abelio Scot Rail har även Coral Move FR-heltäckningsmatta i kupéerna.

Ladda ner Hitachi Rail-fallstudien

Hitachi Rail Coral Move FR 2018
Tessera golv för tåg

East Midlands Trains

Få omgivningar kan vara så utmanande för golv som insidan av en väl använd tågvagn. Utrustare som arbetar med inredning i nya och renoverade vagnar måste kunna lita på att produkterna som de väljer är tillräckligt hållbara när det gäller utseende och funktion, trots att de utsätts för mycket trafik, tunga resväskor och vagnar och den omfattande rengöringen som krävs för områden med passagerartransport.

Ladda ner East Midlands-fallstudien

Dutch Railways

Dutch Railways, huvudoperatören av passagerartåg i Nederländerna, håller på att renovera en stor del av sina tåg. 250 intercity dubbeldäckartåg håller på att renoveras.

Ladda ner Dutch Railways-fallstudien

Marmoleum Striato – Dutch railways
Translink NI Railways Coral

Translink NI Railways

Translink NI Railways uppdaterade nyligen sin flotta med 20 nya Class 4000-tåg från CAF i ett av de största anskaffningsprojekten någonsin. De nya tågen togs i drift under 2011 och 2012 med många förbättringar med avseende på inredning och exteriördesign och flottan är nu modern och kundernas upplevelse har förbättrats avsevärt.

Ladda ner Translink NI Railways-fallstudien

Kiwi Rail

KiwiRail, som är Nya Zealands största järnvägsoperatör, kompletterar sin flotta av premiumturisttåg med 16 nya panoramavagnar för att förbättra passagerarupplevelsen för de många besökarna från hela världen när de reser genom landets mest spektakulära och imponerande landskap. Forbo Flooring Systems har samarbetat med Barnacle Design, ett designföretag i Auckland, för att leverera moderna textilbaserade golvbeläggningar för de nya vagnarna.

Ladda ner Kiwi Rail-fallstudien

Kiwi Rail
Russian Railways

Russian Railways

Genom ett nära samarbete med Transport Technic, en rysk leverantör med omfattande expertis inom leverans till järnvägsoperatörer, har Forbo säkrat det nödvändiga godkännandet i enlighet med ryska brandsäkerhetskrav och framgångsrikt utfört tester av två av de bästa vinylgolven. Mer än 30 000 m2 av de här golven har levererats till Russian Railways dotterbolag, Moscow Locomotive Repair Works, för användning vid renovering av elektiska järnvägsvagnar som en del av ett pågående renoveringsprojekt.

Ladda ner Russian Railways-fallstudien

Auckland Transport

Forbo Flooring Systems levererar golv för en flotta bestående av 57 nya eldrivna tåg som byggs för den spanska tillverkaren Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF) för Auckland Transport, en ny lokal statlig organisation som sköter utvecklingen av ett nytt integrerat transportsystem i Nya Zealands största stad.

Ladda ner Auckland rail-fallstudien

Auckland Transport Tessera
Virgin Rail

Virgin Trains East Coast

När Virgin Trains East Coast tog över östkustens koncession 2015 beslutade de att renovera och förnya sina tåg. En särskilt stor utmaning för Virgin Trains East Coast var att välja ett golv som var snyggt och som uppfyllde alla brandskydds- och säkerhetskrav samtidigt som det var slitstarkt och enkelt att rengöra. Forbo Flooring har det största utbudet av golvprodukter för tåg och kunde därmed snabbt uppfylla alla krav. Tack vare en innovativ inställning kunde projektet fullbordas inom 18 månader från designkoncept till läggning.

Ladda ner fallstudien