Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Träna i en säker och ren miljö

Sportdrycker och svett är en naturlig del av en livlig gymmiljö, och lättskött rengöring och underhåll är ett måste för att gymmet ska fortsätta vara en välkomnande plats att träna på. Halkolyckor måste undvikas och ett specialgolv kan hjälpa till med det.

Forbo Flooring Systems har ett brett utbud av specialgolv för sporthallar
Linoleum Sport från Forbo Flooring Systems i sporthall

Marmoleum Sport

Det bästa valet i sport- och aktivitetshallar
Golv i sport- och aktivitetshallar måste uppfylla många olika krav.
Ett sportgolv med Marmoleum Sport som ytbeläggning minskar risken för skador, muskeltrötthet och överbelastning. Översta lagret ger optimal prestanda i fråga om stegsäkerhet och halkskydd.

En naturlig vinnare
Det är den unika sammansättningen av ingredienser som gör Marmoleum Sport så speciellt. Sammansättningen skapar nämligen, ur ett ekologiskt perspektiv, en överlägsen produkt med många positiva egenskaper.

Mer information om sportgolv i linoleum

Flotex

Flotex är 100 % tvättbart och hygieniskt tack vare den antimikrobiella Sanitized-behandlingen och är en perfekt textil lösning för högbelastade gym- och träningslokaler. Flockade Flotex-golv ger ett unikt textilt golv som kombinerar slitstyrkan och hållbarheten hos en fjädrande golvbeläggning med värmen och komforten hos en matta. Flotex har en solid vinylförstärkt bas med en tät, flockad yta bestående av nylon 6.6-fibrer som är fast förankrade i basen.

Flotex är extremt dimensionsstabilt och ser ut som en textil golvbeläggning, samtidigt som det är lika funktionellt, hållbart och enkelt att rengöra som ett fjädrande golv.

Mer information om Flotex

Flotex textilmatta från Forbo Flooring Systems i gym
Eternal projektvinyl från Forbo Flooring Systems i gym

Eternal projektvinyl

När du tittar närmare på den nya vinylkollektionen Forbo Eternal upptäcker du en perfekt kombination av högklassiga mönster i ett slitstarkt, hållbart och ändamålsenligt sortiment – oberoende av användningsområde.

Kollektionen består av väl balanserade trä- och stenmönster samt abstrakta mönster som tillsammans med en omfattande och modern färgpalett garanterat kompletterar den övriga inredningen.

Mer information om Eternal