Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Effektiva ombyten

Oavsett om besökarna kommer direkt från bassängen eller ska byta om för att träna kommer ett rent och fräscht omklädningsrum att förhöja deras upplevelse av anläggningen.

Marmoleum linoleumgolv från Forbo Flooring Systems i omklädningsrum
Step säkerhetsgolv från Forbo Flooring Systems i omklädningsrum

Step säkerhetsvinyl

Forbo Step säkerhetsvinyl kan användas överallt där halkfri stegsäkerhet är en viktig parameter för en säker arbetsplats, hemmiljö eller offentlig miljö.

I Forbos nya Step-kollektion får du mycket god halksäkerhet och ett stort estetiskt urval. Genom att använda nya ”Step Crystals’ får varje färgställning en renare och fräschare design och förbättrade egenskaper i fråga om rengöring och underhåll.

Mer information om Step säkerhetsvinyl
Mer information om golv i våtrum

Marmoleum

Marmoleum är en hållbar golvlösning som finns i ett nästintill obegränsat antal färger. Marmoleum har överlägsen reptålighet, plus att det går att reparera skadade ytor.

Mer information om Marmoleum

Marmoleum linoleumgolv från Forbo Flooring Systems i sporthall
Flotex randig textilmatta från Forbo Flooring Systems i gym

Flotex

Flotex är 100 % tvättbart och hygieniskt tack vare den antimikrobiella Sanitized-behandlingen och är en perfekt textil lösning för högbelastade gym- och träningslokaler. Flockade Flotex-golv ger ett unikt textilt golv som kombinerar slitstyrkan och hållbarheten hos en fjädrande golvbeläggning med värmen och komforten hos en matta. Flotex har en solid vinylförstärkt bas med en tät, flockad yta bestående av nylon 6.6-fibrer som är fast förankrade i basen.

Flotex är extremt dimensionsstabilt och ser ut som en textil golvbeläggning, samtidigt som det är lika funktionellt, hållbart och enkelt att rengöra som ett fjädrande golv.

Mer information om Flotex