Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Röra sig i lokalerna

Sportanläggningar behöver mycket mer än specialgolv för sport – det behövs bra golv från entréområdet till relaxavdelningarna också. Det optimala är att göra dessa områden attraktiva samtidigt som de ska visa vägen till andra lokaler.

Linoleum Sport från Forbo Flooring Systems i sporthall
Coral Duo entrématta från Forbo Flooring Systems i sporthall

Coral entrégolv

Våra textila entrémattor i Coral-serierna håller rent och är specialdesignade för specifika rengöringsfunktioner, och de tillgodoser behoven i olika typer av lokaler.

Mer information om Coral

Allura

Forbo Floorings Allura är en serie med realistiska, naturliga och abstrakta mönster. Allura har tagits fram med de allra senaste tillverkningsteknikerna för få ett helt realistiskt och naturligt materialuttryck med exklusiva vinylplattor.

Allura är tillverkat och designat i Europa och erbjuder snygg design i kombination med exceptionell prestanda och hållbarhet.

Mer information om Allura

Allura luxury vinyl tile (LVT) från Forbo Flooring Systems i sporthall
Eternal projektvinyl från Forbo Flooring Systems i wellnessmiljö

Eternal

När du tittar närmare på den nya vinylkollektionen Forbo Eternal upptäcker du en perfekt kombination av högklassiga mönster i ett slitstarkt, hållbart och ändamålsenligt sortiment – oberoende av användningsområde.

Kollektionen består av väl balanserade trä- och stenmönster samt abstrakta mönster som tillsammans med en omfattande och modern färgpalett garanterat kompletterar den övriga inredningen.

Mer information om Eternal

Flotex

Flotex har över 70 miljoner fibrer per m², vilket ger en halkfri yta i både fuktiga och torra miljöer – golvbeläggningen påminner om en geckoödlas fot som är täckt med tusentals små hår som gör att den kan klättra utan att halka. Fibrerna är också ljudabsorberande, vilket gör Flotex till ett tyst golv.

Fibrerna i Flotex är flexibla och bekväma under foten, och deras densitet, utformning och styrka gör att de återfår sin ursprungliga form på samma sätt som mossa och bambu. Sådan styrka ger en hållbar och mycket slitstark yta som tål exempelvis stolshjul extra bra.

Mer information om Flotex

Flotex Colour textilmatta från Forbo Flooring Systems i restaurang