Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Allmänna områden

Forbo har en hel portfölj med produkter som lämpar sig för allmänna cirkulationsområden inom hälso- och sjukvårdsinrättningar. Vi har produkter som tillgodoser alla behov – från receptionsområden och korridorer med intensiv gångtrafik till lunchrum och familjeväntrum som kräver en mer rofylld atmosfär.

Forbo Flooring Systems har golv för alla allmänna områden
Forbos linoleumkollektion Marmoleum är en hållbar golvlösning

Marmoleum

Marmoleum är en hållbar golvlösning som finns i ett nästintill obegränsat antal färger. Marmoleum är tillverkat av naturliga råvaror som harts, jute, linolja och trämjöl. Tack vare en hög andel förnyelsebara råvaror är Marmoleum Svanen-märkt. Med ytbehandlingen Topshield² är det dessutom ett fläcktåligt golv med god städbarhet.
Läs mer om Marmoleum

Eternal vinylkollektion

När du tittar närmare på Forbos nya vinylkollektion Eternal kommer du att upptäcka en perfekt kombination av högklassiga mönster i ett slitstarkt, hållbart och ändamålsenligt sortiment – oberoende av användningsområde.

Kollektionen består av väl balanserade trä- och stenmönster samt abstrakta mönster som tillsammans med en omfattande och modern färgpalett garanterat kompletterar den övriga inredningen.
Läs mer om Eternal

Eternal projektvinyl i trappuppgång
Allura Luxury Vinyl Tile (LVT) i väntrum

Allura

Forbo Allura är en serie med realistiska, naturliga och abstrakta mönster. Kollektionen har tagits fram med de allra senaste tillverkningsteknikerna för få ett helt realistiskt och naturligt materialuttryck med exklusiva vinylplattor.

Allura är tillverkat och designat i Europa och erbjuder snygg design i kombination med exceptionell prestanda och hållbarhet.
Läs mer om Allura

Golv med god stegsäkerhet

Forbo Step säkerhetsvinyl kan användas överallt där människor arbetar, studerar, leker eller rör sig – och där halkfri stegsäkerhet är en viktig parameter för en säker arbetsplats, hemmiljö eller offentlig miljö.

I Forbos nya Step-kollektion får du mycket god halksäkerhet och ett stort estetiskt urval. Genom att använda nya ”Step Crystals’ får varje färgställning en renare och fräschare design och förbättrade egenskaper i fråga om rengöring och underhåll.
Läs mer om Step säkerhetsvinyl

Step stegsäkert golv inom sjukvården
Flotex Linear Stratus textilplattor i korridor

Flotex

Flotex har över 70 miljoner fibrer per m², vilket ger en halkfri yta i både fuktiga och torra miljöer – golvbeläggningen påminner om en geckoödlas fot som är täckt med tusentals små hår som gör att den kan klättra utan att halka. Fibrerna är också ljudabsorberande, vilket gör Flotex till ett tyst golv.

Fibrerna i Flotex är flexibla och bekväma under foten för god komfort. Med en hållbar och mycket slitstark yta tål Flotex exempelvis stolshjul mycket bra.
Läs mer om Flotex

Coral entrégolv

Våra textila entrémattor i Coral-serierna håller smuts och fukt borta och tillgodoser behoven i olika typer av lokaler.
Läs mer om Coral

Coral Duo entrématta
Sphera Element

Sphera Homogen Vinyl

Sphera Nordstar är Forbos nya homogena vinylgolv och är tillverkat i en helt ny fabrik med den senaste teknologin. Golvet har en unik prägling som ger optimal prestanda. Sphera Nordstar har även låg miljöpåverkan och är givetvis 100 % ftalatfritt. Sphera Nordstar formges av vårt europeiska designteam och erbjuder höga LRV-värden samt ljusa, mättade färgnyanser.

Läs mer om Sphera