Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Kontorsutrymmen

Forbos modulära golvlösningar ger möjlighet att rotera verksamheten och renovera till en låg kostnad utan att kompromissa med estetisk och design – i allt från stora lokaler med öppen planlösning till enskilda mötesrum och allt där emellan.

Med våra plattor i vinyl, linoleum eller textil kan kunderna dessutom minska orderstorleken avsevärt, eftersom produkterna inte måste komma från samma produktionstillfälle och läggningsspillet minskas.

Marmoleum linoleumgolv i offentliga byggnader
Tessera textilplattor i offentliga byggnader

Textilplattor

Dagens moderna kontorsmiljöer med öppna kontorslandskap måste vara flexibla och enkla att förändra. Ett modulsystem med exempelvis textilplattor är enkelt att anpassa efter nya behov, vilket ger stor flexibilitet och lägre kostnader vid förändringar.

Mer information om textilplattor

Exklusiva vinylplattor

Forbo Allura är en serie med realistiska, naturliga och abstrakta mönster. Kollektionen har tagits fram med de allra senaste tillverkningsteknikerna för få ett helt realistiskt och naturligt materialuttryck med exklusiva vinylplattor.

Allura är tillverkat och designat i Europa och erbjuder snygg design i kombination med exceptionell prestanda och hållbarhet.

Mer information om Allura

Luxury vinyl tiles (LVT) i kontorsmiljö