Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Allmänna cirkulationsområden

I områden som regelbundet används av personal och besökare måste golvbeläggningen tåla det dagliga slitaget från intensiv gångtrafik samtidigt som golvet ska vara lätta att rengöra och behålla sitt utseende.

Marmoleum linoleumgolv i offentliga byggnader
Allura Premium luxury vinyl tile (LVT) i offentliga byggnader

Allura

Forbo Allura är en serie med realistiska, naturliga och abstrakta mönster. Kollektionen har tagits fram med de allra senaste tillverkningsteknikerna för få ett helt realistiskt och naturligt materialuttryck med exklusiva vinylplattor.

Allura är tillverkat och designat i Europa och erbjuder snygg design i kombination med exceptionell prestanda och hållbarhet.

Mer information om Allura

Marmoleum

Marmoleum är en hållbar golvlösning som finns i ett nästintill obegränsat antal färger och med olika stegljudsdämpning. Marmoleum är tillverkat av naturliga råvaror som harts, jute, linolja och trämjöl. Tack vare en hög andel förnyelsebara råvaror är Marmoleum Svanen-märkt. Med ytbehandlingen Topshield² är det dessutom ett fläcktåligt golv med god städbarhet.

Mer information om Marmoleum

Marmoleum linoleumgolv i offentliga byggnader
Sarlon akustikgolv i offentliga byggnader

Sarlon akustikgolv

Sänkta ljudnivåer är viktigt för att minska stress och öka välbefinnandet hos människor som arbetar eller studerar. Forbo erbjuder ett brett urval som gör att du kan hitta kompletta akustiska golvlösningar för alla tillämpningar.

Det bästa sättet att sänka ljudnivån är att börja där ljudet uppkommer. Därför är akustikgolv en viktiga parameter för att sänka ljudnivån i byggnader. Forbo Flooring har över 30 års erfarenhet. I vårt akustiska vinylsortiment hittar du golv med stegljudsförbättring på 15, 17 och 19 dB.

Mer information om akustikgolv