Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Totallösningar för kontorsgolv

När det handlar om golv i kommersiella fastigheter måste man ofta se till mycket mer än själva kontorsutrymmena. Oavsett om du ska renovera gemensamma utrymmen som entréer och toaletter eller letar efter något unikt som ger en ”wow-känsla” i ett visst utrymme, erbjuder Forbo totallösningar för golv från en och samma leverantör.

Kontor med golv från Forbo Flooring Systems
Coral entrématta i kontorsmiljö

Entrégolv

Våra textila entrémattor i Coral-serierna håller rent och är specialdesignade för specifika rengöringsfunktioner, och de tillgodoser behoven i olika typer av lokaler.

Mer information om Coral

Tessera och Flotex textilplattor

Tessera består av attraktiva och slitstarka tuftade textilplattor i olika konstruktioner och kvaliteter som är designade för att ge specifika fördelar i fråga om estetik och prestanda.

Flotex Colour-kollektionen och de flesta produkterna i Linear-kollektionen finns också som plattor.

Mer information om kollektioner med textilplattor

Flotex Linear Stratus textilplattor i korridor
Allura Flex luxury vinyl tile (LVT) i mötesrum

Allura Flex lösläggningsplattor

Allura Flex är en kollektion med högkvalitativa, dimensionsstabila och heterogena plattor och plank i vinyl som fästs med tejplim snarare än permanent lim. Den består av 36 mönster – från naturliga sten- och trämönster till spännande metallic- och struktureffekter – och kollektionen har något för alla typer av kommersiella golv.

Allura Flex är perfekt att använda tillsammans med textilplattor. Lösläggningsplattorna har en tjocklek på 5 mm med 1 mm transparent slitskikt och beprövad PUR Pearl®-yta.

Mer information om Allura Flex

Eternal vinylkollektion

När du tittar närmare på den nya vinylkollektionen Forbo Eternal upptäcker du en perfekt kombination av högklassiga mönster i ett slitstarkt, hållbart och ändamålsenligt sortiment – oberoende av användningsområde.

Kollektionen består av väl balanserade trä- och stenmönster samt abstrakta mönster som tillsammans med en omfattande och modern färgpalett garanterat kompletterar den övriga inredningen.

Mer information om Eternal

Eternal projektvinyl i korridor