Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Furniture Linoleum

Forbo Furniture Linoleum är ett naturligt ytbeläggningsmaterial som levererar pricken över i:et för all högkvalitativ möbeldesign, så som skrivbord, stolar, pallar, skåp, dörrar och displayer. Materialet är omtalat för dess elegans och varaktighet.

Mattytan och dess varma, mjuka textur utgör en unik lösning för ytbeläggning av möbler.

Furniture Linoleum

  • Furniture Linoleum 4184
  • Ahrend Charcoal
  • Furniture Linoleum 4164, 4181, 4185 & 4186
  • Ahrend Balance Charcoal
  • Furniture Linoleum 4154, 4174, 4180 & 4183

Om Furniture Linoleum

Naturlig elegans

Furniture Linoleum kombinerar en matt mattyta med en varm, fin textur som ger dina inredningsmöbler ett riktigt distinkt, individuellt utseende och känsla.

Furniture Linoleum är gjort av helt naturliga råvaror och ger ett naturligt taktilt utseende och känsla som verkligen är olikt något annat ytmaterial på marknaden.

Furniture Linoleum 4164-4185 kids table detail pencils
Furniture Linoleum 4155 chair

Lätt att applicera

Furniture Linoleum är flexibel och kan appliceras som yta på alla typer av konstruktioner. Den levereras i rullformat och kan appliceras både horisontellt och vertikalt, såväl som på krökta ytor.

Hygienisk och antistatisk

Den naturliga sammansättningen och den speciella ytfinishen säkerställer att Linoleum Furniture är naturligt antistatisk. Ytan motstår aktivt uppbyggnaden av statiska laddningar och förhindrar att damm eller smuts fäster vid den.

Dessutom visar denna naturliga linoleumytan inte fingeravtryck!

Furniture Linoleum 4155 reference1 table
raw materials linoleum

Hållbar & tålig

Vad som gör linoleum så speciellt är att det är tillverkat från råmaterial taget från deras naturliga miljö där de växer och förnyas, oftast på bara 12 månader.

Lin är årliga grödor som kan skördas precis som havre eller majs. Att utvinna harts är en kontinuerlig process, trämjöl är en restprodukt från träindustrin och kalksten finns tillgänglig i överflöd.

Våra råmaterial binder mer koldioxid (CO2) från luften än vad vi släpper ut från vår produktionsprocess. Som ett resultat så är Furniture linoleum en koldioxidfångare vid en vagga till grind analys.

Forbo_Furniture-Linoleum_Produktübersicht_539x404.jpg

Färgöversikt

Färgöversikt

Forbo Furniture Linoleum kommer i ett utbud av 21 samtida och moderna kulörter som kompletterar nuvarande designtrender och inredningsfunktioner.

Ett antal nya fräscha och stilfulla färger har lagts till i den klassiska färgskalan, tillsammans med flera varma nyanser och naturliga toner som används i moderna möbler, vilket ger inspiration till en gästfrihetskänsla.

gå till färgöversikten för Furniture Linoleum

Colour overview Furniture Linoleum mirrored

Bli inspirerad

Pinterest page INT

Referenser

Furniture Linoleum referenser

Under våra referenser kan du hitta bilder på projekt som har använt sig av Furniture Linoleum.

Furniture Linoleum referenser

Furniture Linoleum Ahrend Balance

Studentutmaningen

Studentutmaningen

Vi utmanar studenter från designakademier världen över att arbeta med våra möbler och linoleumprodukter och att skapa vadsomhelst de tycker materialet kan användas till.

Att jobba med unga designers låter oss titta på våra produkter på ett annat sätt, utforska möjligheterna från en annan vinkel, samtidigt som studenterna kan uttrycka sin kreativitet och få arbetserfarenhet.

Läs mer om studentutmaningarna och se deras verk (ENG)

Falmouth students - student challenge

Underhåll & montering

Underhåll och montering

Underhåll
Forbo Furniture Linoleum är lätt att rengöra och underhålla. Genom att följa våra städ- och skötselråd kan du vara säker på att bibehålla utseendet på detta unika ytmaterial.
Ladda ner: Furniture Linoleum instruktioner för ytbehandling & skötsel

Montering
Furniture Linoleum kan enkelt appliceras på alla vanliga material så som MDF (träfiber), spånskiva och plywood, samt stål eller kompositmateral.

Ladda ner: Furniture Linoleum broschyr med läggningsanvisning
För råd om Bullentin Board, klicka här

Furniture Linoleum Craftmanship

Kontakt

Kontakta vårt Furniture team