Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Kontor och gemensamma utrymmen

Forbos golvlösningar ger möjlighet att rotera verksamheten och renovera till en låg kostnad utan att kompromissa med estetik och design – i allt från stora lokaler med öppen planlösning till enskilda mötesrum och allt där emellan. Oavsett om du väljer textilplattor, exklusiva vinylplattor eller Flotex kommer rummen att se bra ut och ljudnivån sänkas, och golven skapar dessutom en trevlig miljö att arbeta i.

Flotex linear stratus & cirrus textilplattor i kontorsmiljö
Tessera textilplattor i kontorsmiljö

Textilplattor

Dagens moderna kontorsmiljöer med öppna kontorslandskap måste vara flexibla och enkla att förändra. Ett modulsystem med exempelvis textilplattor går lätt att anpassa efter nya behov, vilket ger lägre kostnader vid förändringar och stor flexibilitet.

Mer information om textilplattor

Flotex

Flotex har över 70 miljoner fibrer per m², vilket ger en halkfri yta i både fuktiga och torra miljöer – golvbeläggningen påminner om en geckoödlas fot som är täckt med tusentals små hår som gör att den kan klättra utan att halka. Fibrerna är också ljudabsorberande, vilket gör Flotex till ett tyst golv.

Fibrerna i Flotex är flexibla och bekväma under foten, och deras densitet, utformning och styrka gör att de återfår sin ursprungliga form på samma sätt som mossa och bambu. Sådan styrka ger en hållbar och mycket slitstark yta som tål exempelvis stolshjul extra bra.

Mer information om Flotex

Flotex Linear Cirrus textilplattor i entré
Allura Flex luxury viny lite (LVT) i mötesrum

Allura – lyxiga vinylplattor

Forbo Floorings Allura är en serie med realistiska, naturliga och abstrakta mönster. Allura har tagits fram med de allra senaste tillverkningsteknikerna för få ett helt realistiskt och naturligt materialuttryck med exklusiva vinylplattor.

Allura är tillverkat och designat i Europa och erbjuder snygg design i kombination med exceptionell prestanda och hållbarhet.

Mer information om Allura