Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Golv för elektronikindustrin

Rätt golv gör skillnad
Att minska uppkomsten av eletrostatiska laddningar är det huvudsakliga syftet med kontrollåtgärder inom ESD-skyddade områden (EPA). I områden för elektronisk montering, mekatronik och datacenter spelar rätt golvbeläggning en avgörande roll. Golvbeläggingen leder inte bara bort elektrostatiska laddningar från personal och utrustning, utan minskar även uppbyggnaden av laddningar där de kan förekomma – i kontaktytan mellan skosulor och golv.

Konstant ledningsförmåga under golvets hela livslängd
Den unika konstruktionen hos Colorex SD/EC är helt fri från lättflyktiga, antistatiska kemikalier och har en permanent och stabil ledningsförmåga under golvets hela livslängd, helt oberoende av fuktighet och temperatur.

Vi garanterar mer än slitstyrka
Forbo Flooring garanterar högsta säkerhet. Vi mäter elektrisk resistans hos varje enskild produktionsbatch av Colorex SD/EC och levererar vid förfrågan en testrapport som tydligt visar resultaten från våra mätningar.

Låg elektrostatisk uppladdning
Det är ett faktum att alla kan bygga upp elektrostatisk laddning bara genom att röra sig eller gå. Genom att använda rätt typ av ESD-skor kan dessa laddningar på ett säkert sätt ledas bort genom det kompakta nätverket av ledande ådror i Colorex SD/EC.

Colorex – ett populärt golv inom industrin
Colorex inom elektronikindustrin

Colorex

Skydda din teknik
Colorex är ett avancerat tekniskt golvsystem som är särskilt framtaget för att kontrollera urladdning av statisk elektricitet i känsliga områden som tvättrum, operationssalar och den elektroniska industrin.

Colorex har många användningsområden. Det kan läggas direkt på undergolvet eller fästas på ett upphöjt installationsgolv. Det kan också läggas som lösläggningssystem med plattor.

Colorex finns med tre olika nivåer av elektrisk avledningsförmåga – Highperformance, Performance och Standard. Den halkfria lösläggningsversionen (R11 Plus) kompletterar den omfattande Colorex-serien med högtekniska lösningar.

Mer information om Colorex