Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Perfekta golvlösningar för offentliga lokaler

Besökarnas upplevelse av en fritidsanläggning handlar om så mycket mer än bara de aktiviteter de deltar i under tiden de är där. Inredningen som helhet och den allmänna stämningen spelar en viktig roll för att ge gästerna den ultimata besöksupplevelsen.

Forbos produktportfölj gör det lätt för dig att välja den perfekta golvbeläggningen som sätter tonen för deras besök – från deras första intryck när de stiger in i byggnaden till deras upplevelse när de äter och shoppar.

Marmoleum Aquajet linoleumgolv i offentlig miljö
Allura Premium luxury vinyl tile (LVT) i utställningshall

Allura

Forbos nya Allura-kollektion består av realistiska, naturliga och abstrakta mönster. Allura har tagits fram med de allra senaste tillverkningsteknikerna för få ett helt realistiskt och naturligt materialuttryck med designplattor.

Allura är tillverkat och designat i Europa och erbjuder snygg design i kombination med exceptionell prestanda och hållbarhet.

Mer information om Allura

Flotex

Flotex har över 70 miljoner fibrer per m², vilket ger en halkfri yta i både fuktiga och torra miljöer – golvbeläggningen påminner om en geckoödlas fot som är täckt med tusentals små hår som gör att den kan klättra utan att halka. Fibrerna är också ljudabsorberande, vilket gör Flotex till ett tyst golv.

Fibrerna i Flotex är flexibla och bekväma under foten, och deras densitet, utformning och styrka gör att de återfår sin ursprungliga form på samma sätt som mossa och bambu. Sådan styrka ger en hållbar och mycket slitstark yta som tål exempelvis stolshjul extra bra.

Mer information om Flotex

Flotex Linear Cirrus textilplattor i hotellreception
Marmoleum linoleumgolv i Leeds stadsmuseum

Marmoleum

Marmoleum är en hållbar golvlösning – både slitagemässigt och miljömässigt - som finns i ett nästintill obegränsat antal färger. Marmoleum har överlägsen reptålighet, plus att det går att reparera skadade ytor.

Mer information om Marmoleum

Forbo Parkett

Forbo Parkett finns i en mängd träslag och infärgningar där alla är miljömärkta med Svanen. Med Forbo Parkett får du ett exklusivt uttryck både visuellt och miljömässigt.

Mer information om Forbo Parkett

Forbo Parkett i vardagsrum + Marmoleum Click i kök