Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Ett personligt uttryck

Tack vare enastående flexibilitet och högklassig, digital tryckteknik kan Forbo erbjuda möjligheten att skapa egen design för golvbeläggningar i vinyl och textil, som lämpar sig för hotell & fritidsanläggningar.

Det finns praktiskt taget inga gränser för vad som går att uppnå i fråga om design, färger och avancerade detaljer.

Marmoleum Aquajet linoleumgolv i hotellmiljö
Vinylgolv med digitaltryck i hotellmiljö

Vinyl med digitaltryck

Specialbeställda digitaltryck innebär en revolution inom vinylgolv och ger möjlighet att skapa en unik design som drar ögonen till sig.

Välj mellan tusentals licensierade bilder som är klara för reproduktion eller designa ditt eget golv. Oberoende av tryckets typ, storlek, skala och komplexitet ger våra specialspeställda digitaltryck knivskarpa och levande bilder, tack vare högklassig tryckteknik med 6 färger och hög upplösning (600 dpi).

Flotex Vision

Flotex Vision erbjuder oändliga designmöjligheter från abstrakta mönster med avancerat färgspektrum till realistiska bilder av naturmaterial som gräs, sand och vatten. Du kan låta naturen följa med inomhus genom att skapa en stenig strand eller ett klöverfält, och det går att använda 3D-effekter och ”trompe l‘oeil”-mönster för att skapa fantastiska effekter på golvet.

Mer information om Flotex Vision och exempel på mönster

Flotex Vision textilmatta i hotellreception
Marmoleum meets Mendini – Aquajet linoleumgolv i museum

Aquajet

Aquajets skärningsteknik med en vattenstråle gör det möjligt att skapa avancerade mönster och ger kreativiteten närmast obegränsat spelrum. Du kan skapa ett personligt golv med hjälp av standardmodeller eller egen design. Oavsett om det handlar om temagolv, konstverk eller företagslogotyper är möjligheterna obegränsade. För alla Aquajet-modeller av standardtyp kan du välja egna färger från Marmoleum-sortimentet.

Mer information om Aquajet

Coral Logo

• Utmärkt visuell kvalitet och klara färger
• Perfekt för komplexa mönster med flera färger
• Finns i flera grundfärger
• Går att matcha med Pantone- och RAL-kulörer
• Ligger platt på golvet tack vare tung vinylbaksida, vilket ger färre fallolyckor

Matta med tryckt logotyp finns i 7 standardstorlekar (storlekar med kanter): 55 x 90, 105 x 155, 105 x 300, 155 x 205, 155 x 300, 205 x 205 och 205 x 300 cm. Och det finns även specialstorlekar med bredd upp till 200 cm och längd upp till 600 cm (storlekar utan kanter).

För mer information om hur man beställer Coral Logo-mattor, kontakta kundservice.

Mer information om Coral logo

Coral Logo entrématta i hotellmiljö