Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Det perfekta golvet för den perfekta lokalen

Att ta sig tid att fika, äta på restaurang och koppla av ligger ofta överst på gästernas prioriteringslista – och en snygg och elegant men ändå bekväm miljö där de kan ta en paus gör att de får ut mesta möjliga av sitt besök hos dig. Oavsett om du vill föra in naturen med känsla av trä och sten eller om du vill skapa en mysig och varm atmosfär, har Forbo Flooring ett brett urval av produkter som passar dina behov.

Allura Wood luxury vinyl tile (LVT) i café
Allura Wood luxury vinyl tile (LVT) i hotellreception

Allura

Forbo Allura är en serie med realistiska, naturliga och abstrakta mönster. Kollektionen har tagits fram med de allra senaste tillverkningsteknikerna för få ett helt realistiskt och naturligt materialuttryck med designplattor.

Allura är tillverkat och designat i Europa och erbjuder snygg design i kombination med exceptionell prestanda och hållbarhet.

Mer information om Allura

Marmoleum

Marmoleum är en hållbar golvlösning som finns i ett nästintill obegränsat antal färger. Marmoleum har överlägsen reptålighet, plus att det går att reparera skadade ytor.

Mer information om Marmoleum

Marmoleum Striato linoleumgolv i hotellrum
Flotex Metro textilplattor i väntsal

Flotex

Flotex har över 70 miljoner fibrer per m², vilket ger en halkfri yta i både fuktiga och torra miljöer – golvbeläggningen påminner om en geckoödlas fot som är täckt med tusentals små hår som gör att den kan klättra utan att halka. Fibrerna är också ljudabsorberande, vilket gör Flotex till ett tyst golv.

Fibrerna i Flotex är flexibla och bekväma under foten, och deras densitet, utformning och styrka gör att de återfår sin ursprungliga form på samma sätt som mossa och bambu. Sådan styrka ger en hållbar och mycket slitstark yta som tål exempelvis stolshjul extra bra.

Mer information om Flotex

Eternal

När du tittar närmare på Forbos nya vinylkollektion Eternal kommer du att upptäcka en perfekt kombination av högklassiga mönster i ett slitstarkt, hållbart och ändamålsenligt sortiment – oberoende av användningsområde.

Kollektionen består av väl balanserade trä- och stenmönster samt abstrakta mönster som tillsammans med en omfattande och modern färgpalett garanterat kompletterar den övriga inredningen.

Mer information om Eternal

Eternal Wood projektvinyl i restaurang