Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Slitstyrka i kombination med snygg design

I områden som kök och badrum vet vi att det behövs en golvbeläggning som tål det slitage som dessa högbelastade områden utsätts för, samtidigt som de boende vill ha färg och design som skapar hemkänsla.

Novilon plastgolv i kök
Novilon plastgolv i bostad

Novilon

Tack vare ytbehandlingarna Diamond Seal och Noviclean kan du vara försäkrad om att Novilon, vår vinylkollektion med dämpande skumbaksida, erbjuder utmärkt prestanda i fråga om reptålighet. Och golvet förblir enkelt att hålla rent under hela sin livslängd med minimal insats och kostnad.

Dessutom ger vårt unika Aquagrip-lack stegsäkerhet R10, vilket skapar trygghet för dig och de boende. Novilon är utformat för maximal slitstyrka utan att kompromissa med utseendet.

Mer information om Novilon

Allura

Forbo Floorings Allura är en serie med realistiska, naturliga och abstrakta mönster. Allura har tagits fram med de allra senaste tillverkningsteknikerna för få ett helt realistiskt och naturligt materialuttryck med exklusiva vinylplattor.

Allura är tillverkat och designat i Europa och erbjuder snygg design i kombination med exceptionell prestanda och hållbarhet. Ett slitstarkt alternativ till laminat och parkett.

Mer information om Allura

Luxury vinyl tiles (LVT) i bostad
Marmoleum linoleumgolv i sovrum

Marmoleum

Marmoleum är en hållbar golvlösning som finns i ett nästintill obegränsat antal färger och med olika stegljudsdämpning. Marmoleum är tillverkat av naturliga råvaror som harts, jute, linolja och trämjöl. Tack vare en hög andel förnyelsebara råvaror är Marmoleum Svanen-märkt. Med ytbehandlingen Topshield² är det dessutom ett fläcktåligt golv med god städbarhet.

Marmoleum finns dessutom i plattor som klickar eller limmas ihop. Läs mer om våra plattkollektioner under Marmoleum Modular och Marmoleum Click.

Mer information om Marmoleum