Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Gemensamma utrymmen inom äldrevården

De gemensamma utrymmena ska inte bara fungera som behagliga och stimulerande miljöer för social samvaro för de boende – de ska också tåla det dagliga slitaget i ett aktivt hem. Forbo har flera olika produktserier som hjälper till att förvandla de gemensamma utrymmena till hemmets hjärta.

Flotex naturals, Flotex vision textilmatta inom äldrevården
Flotex textilmatta inom äldrevården

Flotex

Flotex har över 70 miljoner fibrer per m², vilket ger en halkfri yta i både fuktiga och torra miljöer – golvbeläggningen påminner om en geckoödlas fot som är täckt med tusentals små hår som gör att den kan klättra utan att halka. Fibrerna är också ljudabsorberande, vilket gör Flotex till ett tyst golv.

Fibrerna i Flotex är flexibla och bekväma under foten för god komfort. Med en hållbar och mycket slitstark yta tål Flotex exempelvis stolshjul mycket bra.

Mer information om Flotex

Eternal vinylkollektion

När du tittar närmare på Forbos nya vinylkollektion Eternal kommer du att upptäcka en perfekt kombination av högklassiga mönster i ett slitstarkt, hållbart och ändamålsenligt sortiment – oberoende av användningsområde.

Kollektionen består av väl balanserade trä- och stenmönster samt abstrakta mönster som tillsammans med en omfattande och modern färgpalett garanterat kompletterar den övriga inredningen.

Mer information om Eternal

Eternal projektvinyl i trapphus
Allura luxury vinyl tile (LVT) i väntrum

Allura

Forbo Allura är en serie med realistiska, naturliga och abstrakta mönster. Kollektionen har tagits fram med de allra senaste tillverkningsteknikerna för få ett helt realistiskt och naturligt materialuttryck med exklusiva vinylplattor.

Allura är tillverkat och designat i Europa och erbjuder snygg design i kombination med exceptionell prestanda och hållbarhet.

Mer information om Allura

Marmoleum

Marmoleum är en hållbar golvlösning som finns i ett nästintill obegränsat antal färger. Marmoleum är tillverkat av naturliga råvaror som harts, jute, linolja och trämjöl. Tack vare en hög andel förnyelsebara råvaror är Marmoleum Svanen-märkt. Med ytbehandlingen Topshield² är det dessutom ett fläcktåligt golv med god städbarhet.

Mer information om Marmoleum

Marmoleumgolv i sovrum inom äldrevården